La pariu ca pe mine nu ma prinzi?!!!!
Imi cer scuze ca nu am mai venit aseara cica eram obosit.... da' sa moara gigel de am putut sa adorm si pe la 4 m-am culcat!!!
Oricum BEST FRIDAY EVER ma rog in afara de faza cu acel cineva!!!
Bafta S.R.S.!!!
vroiam si eu sa vin pe la voi aseara da ma lasat o piese de la furtunl de apa si curgea apa in fine sa rezolvat daca e o sa ne vedem sapt asta la blocsa vad si euc e mai faceti
Salut SRS ce faceti fratilor; Sper k va placut ieri la posta si cornetu k mie unu mia placut sooooper mult. Va astept si duminik viitoare cu cea mai mare placere sa va am ca invitati iar cel mai tare mi s-a parut andrei macca a desenat marfa rau bv lui e talentat omu si foarte pasionat. astept si eu pozele de ieri dak se poate postate aici pe forum.
si acum sa ma prezint si eu ma cheama Liviu am 23 de ani detin un Ford Focus model 2004 combi culoare gri sobolan metalizat cu un motor de 1.8 tdci 85 kw 115 php sunt de 1 luna in club si nu am lipsit la nici un eveniment organizat de catre voi. pentru alte detali astept sa vb la numerele de telefon 0724.075.267;0766.669.147 sau pe id de messenger liviu_dinica@yahoo.com.
O zi buna si o saptamana maxima.
Burn rubber not your soul.