aia se repara....cu calm,indemanare si precizie
PART 2:Miercuri,Ziua barbatului,ora 17....ne vedem si noi(fara masini)??Tank,eu si Leo SR mergem...cine mai vine sa treaca aici....
Nu stiu ce sa zic, omu zice ca nu e crapata, ca e doar vopseau luata.sper sa fac rost de bani saptamana asta ca sa achizitionez bara si apoi cu farurile o sa mai vad.mersi de sfaturi baieti.Bafta
nu stiu..dar asta cu cotizatia lunara nu mi se pare ceva drept..masinile reprezinta clubul in cea mai mare proportie nu invers.Nu prea am inteles eu niciodata partea asta cu cotizatia sau am inteles-o eu gresit
cotizatia lunara ..este pentru inscrierea clubuliu cine nu stie asta si odata legalizat clubul ..trebui sa platesti la stat o taxa lunara..dasta trebui cotizatie lunara..respect
cotizatia lunara ..este pentru inscrierea clubuliu cine nu stie asta si odata legalizat clubul ..trebui sa platesti la stat o taxa lunara..dasta trebui cotizatie lunara..respect
ori esti tu prost informat,ori eu
din cate stiu odata ce esti inregistrat ca ACS nu se plateste vreo taxa lunara...deoarece este organizatie non profit
...asta din cate stiu eu...
Reducere pentru membrii 4tuning - 10%
doar cu acest cod : JHAGRIASG
Acest cod se va introduce in pagina de comanda...in josul paginii. Atentie! acest cod nu va merge introdus pana nu va autentificati pe site!!
Oprea...pe scurt ...tovarasul nostru Leo Junior...a fost si prin Midnight Racers...deci stie si in plus are tangente cu o gramada de oameni deci stie mai multe...Bafta si Respect S.R.S....
atunci te rog sa imi trimit un PM si sa imi explici si mie ce taxe lunare sunt...pentru ca eu unu ma indoiesc,din mai multe motive
astept argumentele prin PM