Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Reply

Thread Tools
Old 07-09-09, 21:26   #61
Agressive-Golf 3

Stage 2

Agressive-Golf 3's Avatar

Default Re: Agressive Racing Team

mersi de incurajari,dar sunt unii care exagereaza si ne fac in toate felurile,de lucru pe o masina este si va fii mereu,cand crezi ca e ok,iti vine in cap o schimbare!tot respectul
Agressive-Golf 3 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 21:47   #62
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar

Quote:
Originally Posted by NuMereLiftu View Post
Pac pac si mascota... Acuma ma apuc de ea... trebuie sa-i pun bari si praguri, revopsire, jante si o sa arate bine... nu mai are porbagaju sus! Poze noi curand...
tare rau mascota .. imi plac cretzele la nebunie
Rebel_Boy is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 22:39   #63
roby33

Stock

roby33's Avatar

BRAVO BAIETII VA SUSTIN!!!! TOATA BAFTA INAINTE
roby33 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 00:06   #64
Agressive-Golf 3

Stage 2

Agressive-Golf 3's Avatar

Quote:
Originally Posted by roby33 View Post
BRAVO BAIETII VA SUSTIN!!!! TOATA BAFTA INAINTE
mersi mersi,mare domn
Agressive-Golf 3 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 00:10   #65
Agressive
VW Driver

Stage 5

Agressive's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

Sylviu nici unul nu se supara chiar ne place sa ne spuneti defectele , efectele orce este psobibil ne face placere si chiar va multumim pt asta si chiar am fi onorati sa facem cunostinta cu clubul vostru .
Dyz apropo de tine , poti critica clar o masnia care care mai este de lucrat dar sa mentionez este de lucrat nu e nici o problema ca critici si iti spui parerea dar de aceea ti-am zis sunt masini frumoase si la noi in Club si mai avem de postat.

Va multumim tuturor pt mesajul si sfatul lasat.

Agressive Racing Team
Agressive is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 01:35   #66
VW-G60

Stage 3

Felicitari nu m-am mai distrat asa de bine citind un topic care se doreste serios de ceva vreme.
Trec peste amanuntele ca o parte din masini sunt kitsch si marea majoritate nu au nici o legatura cat de mica cu performanta pentru ca gustul omului nu se discuta (desi cateodata e bine sa te mai uiti la altii ca nu strica sa inveti).
Ce ma amuza la culme insa este acest reprezentant al vostru/purtator de cuvant/ presedinte sau ce vreti voi sa fie care foloseste nickul Agressive.
Mai oameni buni Agressive asta al vostru zici ca e frate de sange si coleg de banca cu unul Sparly (nus de la ce club oscur e) care si ala e purtator de cuvant dar e certat cu limba romana intr-un hal fara de hal.
Cum puteti sa alegeti sa va reprezinte pe toti un om care habar nu are sa scrie corect doua propozitii ? Voi cu asa ceva defilati si va mandriti ? Credeti ca o sa va bage vreun sponsor in seama vreodata cand reprezentantul vostru nu poate redacta corect gramatical o amarata de cerere sau prezentare ?
Imi vine greu a crede ca nu gasiti pe cineva care sa nu se faca de ras cand "deschide gura".
Bafta voua copii dar in stilul asta o sa starniti mai multe zimbete decat vreun fel de respect sau admiratie.
VW-G60 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 01:44   #67
CoBrA69

Stage 2

CoBrA69's Avatar

Member of:
[AUDI]
[2 Roti]

vw-g60! agressive nu este liderul nostru.este pur si simplu o coincidenta faptul ca membrul clubului andrei si-a facut userul cu numele Agressive.Reprezentantii nostrii sunt cu totul alte persoane incearca sa iti dai seama singur care sunt alea numai bine.
CoBrA69 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 01:48   #68
VW-G60

Stage 3

Daca esti baiat destept atunci intelegi ce am vrut sa zic

P.S. Sper ca nu iti inchipui ca acest lucru merita atat interes din partea mea incat sa dau curs unei astfel de initiative.
VW-G60 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 02:00   #69
CoBrA69

Stage 2

CoBrA69's Avatar

Member of:
[AUDI]
[2 Roti]

eu am inteles perfect ce ai vrut sa spui.fiecare e liber sa fie prieten sau membru al oricarui grup de pe acest site care il reprezinta sunt 11000 de grupuri atata timp cat e membru dedicat al acestui club si participa la actiunile clubului...ma refer la remarca ta despre Agressive.cat despre conducerea noastra am votat in unanimitate 2 baieti care sa ne fie lideri si sa ne reprezinte si acestia sunt bine alesi.iti multumesc in numele membrilor pt parerea care ai impartito cu noi.

P.S: Nu starnesti nimic de genul intre noi. Bafta in continuare la orice faci.
CoBrA69 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 03:06   #70
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

vad ca si multi alti sunt de aceeiasi parere cu mine

si nu mai aruncati vina pe masini ca nimeni nu sa luat de masini .. toti au vorbit strict de acest fenoment denumit "agresiv reising tim" si de reprezentati/ felul cum este reprezentat

numai zic de posturile pline de pertinenta ale lui andi sexy boy pe topicul slatina..unde mi'a adresat cuvinte jignitoare personal..dar am trecut cu vederea sa zicem

apropo ?

Last edited by cryssl; 08-09-09 at 03:35.
cryssl is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 10:55   #71
Agressive
VW Driver

Stage 5

Agressive's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

cryssl cred ca ai nevoie de scoala in plus , sau nu terminat scoala ?
de nu sti scrie Agressive Racing team bai crystosule nu vezi ce masini ai tu in club dupa 5 ani de vechime ) =)) .
Eu nu sunt in lider , eu sunt un simplu membru al Team-ului care isi face datoria dar cand ma uit la alti in club exemplu cel mai haios clubul lui crystos ) ca era beat Fotografu
hai sa fim seriosi , acum ce cauti ? Defecte cred ca nu ai nimerit topicul corect baiete )

Acele mesaje pe care impostorul cauta motive de cearta a fost , mai exact o baza de informare sa fim 100% informati sigure pentru club nu era cine sti. Dar tu cauti orce pentu a imi gasi defect vai de tine copile.

Last edited by Agressive; 08-09-09 at 11:09.
Old 08-09-09, 10:59   #72
Agressive
VW Driver

Stage 5

Agressive's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

VW-G60 : cat despre tine nu face pe alti copii , cand nici nu ne cunosti cum poti spune ca sunt copil sau suntem copii indata ce avem masina si permis si nu depindem de parinti ca alti ....fi serios ca asa e stilul meu de a scrie nu inseamna neaparat sa ma corectez gramatical nu sunt la bac sa dau probe scrise , sau ce naiba am picat bacu si eu nu stiu ?
VW-G60 : Nu are rost sa te amagesti sau sa te implici e deajuns sa iti dai cu parerea nimic mai mult sa ne aduci ironii noua , daca tot pretinzi ca tu esti adult " COPILE "

Hai ca unii incep sa intreaca masura cum ar fi crystos copil facut de bani parintilor.

VW - nu am nimic cu tine e ok spuneti parerea dar nu ne aduce noua ironi veziti de ale tale .
Old 08-09-09, 11:35   #73
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

si tu crek o sa iti iei foarte multa carne in frigider daca mai continui sa ne uimesti cu prostia ta de cocalar coclit ..ma intelegi ?

esti asa de ***incat nu observi ca am scris voit.. ba tu nici profesionala nu cred ca o ai terminata ..

ba e romania plina de asa tarani cu difuzoare de aer pe stergatoare si codite de rechin ..

apropo ? ce legatura are bunu gust cu bani tai proprii sau cu ai parintilor ?)

im cer scuze altor user dar nu suport oameni cu 7 ani la tara ca astia le dai sfaturi le oferi acolo un minim de respect care nici macar pe ala nu il merita..si incep sa se umfle in pene

apropo..iar ne dovedesti de cata prostie poti sa dispui )macar cand critici cauta si tu pe google un dictionar si nu ma mai omora cu asemenea cuvinte

Corect este : Invata sa scrii gramaticaL corect

tu te prostesti singur eu doar iti aduc aminte

Last edited by cryssl; 08-09-09 at 11:43.
Old 08-09-09, 12:27   #74
Agressive
VW Driver

Stage 5

Agressive's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

voit.. " ? )

mai baiete nu vezi ca te agiti singur decat sa faci sow aici mai bine dute fotografiaza ceva pasari nu face posturi aiurea .
Cred ca e momentul sa te reclam esti aiurea rau copil bosunflat dintre toate cluburile unul trebuia sa fie cu nasul pe sus =))

PS: Cat pentru a scrie corect uitate tu ce scri si chiar incalci regulamentul , daca sti la ce ma refer baiete . Scrie corect si discret veziti de ale tale nu mai posta fara sens in acest topic.
Old 08-09-09, 12:30   #75
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

eu am vrut sa va sfatuiesc dar ati respins cu vehementa cele spuse .imi pare rau daca acceptati asa modelarea bunului gust

numai intru in polemici.o zi buna ! eu unul ma opresc aici..astept o chestie reciproca
- Copyright 2024 4Tuning -