Deci ... in primul si primul rand ... Yo87
Nici o problema , nu umpli nimic ... apreciez un om care stie sa gandeasca rational si sa foloseasca forumul asa cum se cuvine .
Cat despre asta :
Quote:
Originally Posted by Agressive
Poate ar fi bine chiar un vot pentru noul Lider sa tinem cont ca acea persoana trebuie sa aiba habar ce inseamna un CLUB de Masini TUNATE ! si TUPEU de a spune tuturor in fata ceea ce nu ii place.
|
Ti`am mai zis si ti`am mai zis ... aici parca bati apropo ca tu ai fi CEL ALES .. sti cum sta treaba cu ultimu venit etc ...
PDA tu doar acuma ai descoperit tuningul ... sau ce intelgi tu prin el .... zic ca ar trebui sa te limitezi la comentarii care se adreseaza doar catre userul tau .
CAT DESPRE ASTA
Quote:
Nosa: Sanatate in ceea ce vei face si mult noroc in viata , Agressive Racing Team iti ureaza toate cele bune tie si prietenei tale .
|
Cine P*LA mea esti tu sa vorbesti in numele team`ului ? Asta vom discuta marti seara . Vorbeste doar in numele tau si cand ti se adreseaza cineva . Fiecare avem tastatura multam la dumnezo cu d Mare .
ETC ...
Quote:
Ar trebui sa termini siteu sa le arati ce mult iti pasa de acest Club si atunci ai avea curajul sa spui ca ai face ordine noi totii . Dar indata ce nu ne arati ceva monstre despre site nu prea as crede ca ai fi stare sa nu o luam in parere de rau .
|
Deci , ma uimesti tot mai mult ... in primul rand ... cand vei sti sa faci un site in html ... intr`un program cat de cat ... sau orice tine de managementul unui site atunci sa vorbesti .
Baza in echipa asta nu se afla intr`un simplu site . Se pare ca tu doar vrei sa iti faci reclama si nimic mai mult . Cu ce te ajuta ca iti faci site ? ha ? te vede vecinu sau ce ... Repet .
JENANT .
Membrii adevarati al acestui club vor discuta serios marti seara ... daca nu face nimeni reguli voi face eu .
Nu am vb in numele meu ... am vorbit in numele tuturor care am dat nastere la club .
Tin sa precizez ca nimeni , NIMENI ... nici un cocalar si nici un prunc nu va reusi sa destrame acest club .Care nu iese de buna voie il silesc eu .
Editie No Comment !