Quote:
Originally Posted by Tzzantaru
pentru curata tot calcu de praf , reverifica fiecare cablu sa fie la locu lui si pus bine.
ia Everest(versiunea full) si monitorizeaza temperaturile la Procesor , Placa de baza , placa video si HDD(-uri).verifica si tensiunile care le scoate sursa pe +12, +5, +5 Standby si +3.3. si posteaza si o poza cu toate astea.
toate driverele sunt bune?le-ai instalat de pe cd-u original? personal la tot ce tine de placa de baza recomand cd-u original si nu update-urile de pe net.singuru driver updatat care merita e la placa video.
verifica sa nu ai bad-uri pe partitia pe care ai instalat windowsu.ai dat full format la partitie cand ai instalat windowsu?
iar in cel mai rau caz sa incerci cu un alt windows.
|
driverele nu sunt sunt de pe cd(orginale) pentru ca am schimbat placa de baza, am placa video incorporata ...doar placa audio are driverul original.
cand am reinstalat, am formatat partitia unde era vechiul windows, nu cred ca e din windows ca am incercat vreo 2-3 windows'uri ..si tot asa face.
ce ma enerveaza cel mai mult e ca vreau sa vorbesc cu fratele meu pe skype (merge mai bine) si daca dam web amandoi , mi se blocheaza calculatorul(trebuie restart din buton) dupa 30 de secunde.
ce program sa folosesc pentru a afla ce drivere trebuie sa pun la placa de baza si placa video ...poate le-am gresit , aida parca .. ?