![]() |
Se blocheaza ....
sper sa fi deschis bine topicul.
asadar, am o problema cu calculatorul. am reinstalat windows'ul , placa video , audio , baza etc. si cand vreau sa ma uit la un film , merge 10 minute si se blocheaza (tot calc, nu doar playerul). la fel si pe youtube ...nu-mi apare nici o eroare nimic ...se blocheaza si trebuie sa-i dau restart din buton. stie cineva ce poate sa aiba? sau ce sa-i fac? |
Re: Se blocheaza ....
pentru curata tot calcu de praf , reverifica fiecare cablu sa fie la locu lui si pus bine.
ia Everest(versiunea full) si monitorizeaza temperaturile la Procesor , Placa de baza , placa video si HDD(-uri).verifica si tensiunile care le scoate sursa pe +12, +5, +5 Standby si +3.3. si posteaza si o poza cu toate astea. toate driverele sunt bune?le-ai instalat de pe cd-u original? personal la tot ce tine de placa de baza recomand cd-u original si nu update-urile de pe net.singuru driver updatat care merita e la placa video. verifica sa nu ai bad-uri pe partitia pe care ai instalat windowsu.ai dat full format la partitie cand ai instalat windowsu? iar in cel mai rau caz sa incerci cu un alt windows. |
Tind sa cred ca windowsu e problema,dupa cum a spus si colegu' verifica temperaturile,daca totul e ok,incearca o reinstalare de fereastra :-)
|
Quote:
|
Quote:
cand am reinstalat, am formatat partitia unde era vechiul windows, nu cred ca e din windows ca am incercat vreo 2-3 windows'uri ..si tot asa face. ce ma enerveaza cel mai mult e ca vreau sa vorbesc cu fratele meu pe skype (merge mai bine) si daca dam web amandoi , mi se blocheaza calculatorul(trebuie restart din buton) dupa 30 de secunde. ce program sa folosesc pentru a afla ce drivere trebuie sa pun la placa de baza si placa video ...poate le-am gresit , aida parca .. ? |
ti-am raspuns la PM.
pai si daca ai schimbat placa de baza , cand ai cumparat-o trebuia sa-ti dea CD cu drivere.daca ai placa video on-board sunt toate driverele la gramada pe ea si pt chipset si audio si video si lan si usb etc. ce componente ai?ce windows-uri ai incercat pana acu? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning