Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Reply

Thread Tools
Old 17-03-10, 19:30   #526
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]
Default Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

Quote:
Originally Posted by L4uR View Post
UN MARE PLUS PENTRU Emin3m....machetele au ajuns intacte....
M-ai umplut de verdeata

+ si de la mine,il dau in avans ca daca nu vine impecabila,faci ca si calu cu Fat Frumos,jar mananci
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
Old 17-03-10, 20:20   #527
oprisana

Stage 2

Recomand, serios, + pentru gabitzu.
oprisana is offline   Reply With Quote
Old 18-03-10, 10:47   #528
web2andrei

Stage 3

web2andrei's Avatar

++++ MillionDollarBaby bravo

Last edited by 2010; 25-02-12 at 08:55.
web2andrei is offline   Reply With Quote
Old 18-03-10, 13:53   #529
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

+++++++++++++
Aokimare!!!
+++++++++Rekin
+++++++++Wolfy
ce plusuri, nota 10!
2010 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-10, 20:49   #530
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

+ nuculetul - machetele sunt superbe si , bineinteles , perfect ambalate - specialitatea Cassa Nuculetul Multumesc de asemenea pentru intelegere si incredere
+ ionut05 - macheta exact ca in poze , in ambalajul original , perfect ambalata de nu s-a clintit nici praful de pe blister . Apropos , multumesc si ca ai gasit brosurica
+ radu1976 - pentru cele doua minunatii , si multumesc pentru intelegere si increderea acordata !

Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......

https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ia/page-5.html
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-10, 20:55   #531
alexu_bad_boy
Inferno Motorsport Member

Stage 5

alexu_bad_boy's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[Opel]
[2 Roti]

un mare plus pentru LauTM pentru ca avut rabdare cu mine si mi-a trimis pentru a2a oara coletul......l-am ridicat azi si a ajuns in regula...
Un mare plus si pentru Calin79 mi-a trimis coletul dar inca nu l-am ridicat....(imi cer scuze ca nu am raspuns la telefon dar am probleme cu el ca nu suna)
alexu_bad_boy is offline   Reply With Quote
Old 19-03-10, 11:10   #532
web2andrei

Stage 3

web2andrei's Avatar

+++ Stingray, recomand
web2andrei is offline   Reply With Quote
Old 19-03-10, 13:11   #533
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

+ pentru userul 2010; impachetare de exceptie, cred ca putea sa treaca tancul peste colet si nu se intampla nimic.
+ din nou pentru graffik4life.
bmwh548 is offline   Reply With Quote
Old 19-03-10, 16:13   #534
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Asta cu tancul e.....ciment! mersi
++++++++Aokimare
++++++++Olfy
++++++++Rekin
++++++++bmw548
++++++++L4ur
++++++++tzuBoss
++++++++Blue macca
Recomand!!!!!!!
Old 19-03-10, 17:33   #535
gabitzUU

Stage 5

gabitzUU's Avatar

Member of:
[VW]

Tzu boss=eu,dar de ce esti asa sigur ca le si ridic? =)))))))) Glumeam ) Abia astept sa vina :P
gabitzUU is offline   Reply With Quote
Old 20-03-10, 08:24   #536
Racer21

Stage 5

Racer21's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

MillionDollarBaby (Claudia):

Am facut o afacere cu ea, am vrut sa cumpar Mercedes SLK 350 1/24 Welly. In thread zicea "50 + taxele postale" , sincer sa fiu eu n-am prea inteles ce insemna asta, am crezut ca e defapt 50 transport inclus. Ca sa fiu sigur am vb cu ea odata pe mess, si am intrebat-o de pret, daca e asa, a zis ca da, sa stau linistit... Ieri a ajuns coletul, si am ramas cu gust amar cand am vazut ca eu defapt trebuia sa platesc 57. Eu credeam ca va plati ea transportul, si mie imi va ramane de platit 50, dar n-a fost asa... Cand am vorbit ieri cu ea (dupa ce a ajuns coletul) , mi-a spus toate chestiile (ca pe thread era 50 + taxe, dar nu taxele incluse etc.) , poate am gresit si eu ca n-am inteles bine ce scria acolo, dar am intrebat-o inainte sa il trimita: e 50 transp. incl, si mi-a spus ca da (apoi ca era obosita pe atunci, sau n-a fost atenta la ce am intrebat-o, asta e altceva, nu mai e vina mea)

Pe moment, m-am gandit sa nici nu ridic coletul, dar n-am vrut sa fiu nesimtit, incat sa fac asa ceva. Si m-am gandit sa-i dau minus, dar totusi, pana la urma, macheta a ajuns in stare perfecta, cum mi-a zis si ea, ambalata foarte bine si in cutie de Norev

Deci in cocluzie, afaceri puteti sa faceti cu ea, impacheteaza super, machetele vin in starea pe care o zice ea, dar sa va intelegeti foarte bine pentru pret, incat sa nu fie evenimente neplacute.

Totusi, sa n-o mai lungim, multumesc pentru macheta, e frumoasa, n-am cum sa dau timpul inapoi, asa ca, bafta!
Old 20-03-10, 09:13   #537
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Racer21 cand ai sa mai vezi , pe viitor , un pret "X" + taxe postale sa stii ca acel lucru inseamna pretul obiectului la care se adauga taxele postale . Si cel mai bine este sa stabilesti clar "afacerea" prim pm sau messenger , pt. ca la telefon s-ar putea sa ai surpriza sa gasesti interlocutorul obosit , ocupat sau nu are chef de vorba :P Nu iau apararea nimanui , sa fim bineintelesi , dar aveam pretentii la tine pentru ca esti de mult timp pe forum :P si stii cum si ce inseamna preturile . Aici a fost o problema de comunicare , care trebuia rezolvata in alta parte , nu aici pentru ca afecteaza credibilitatea ambelor parti......eu stiu , pentru ca am patit-o .
Old 20-03-10, 17:46   #538
Racer21

Stage 5

Racer21's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by THUNDER77 View Post
Racer21 cand ai sa mai vezi , pe viitor , un pret "X" + taxe postale sa stii ca acel lucru inseamna pretul obiectului la care se adauga taxele postale . Si cel mai bine este sa stabilesti clar "afacerea" prim pm sau messenger , pt. ca la telefon s-ar putea sa ai surpriza sa gasesti interlocutorul obosit , ocupat sau nu are chef de vorba :P Nu iau apararea nimanui , sa fim bineintelesi , dar aveam pretentii la tine pentru ca esti de mult timp pe forum :P si stii cum si ce inseamna preturile . Aici a fost o problema de comunicare , care trebuia rezolvata in alta parte , nu aici pentru ca afecteaza credibilitatea ambelor parti......eu stiu , pentru ca am patit-o .
Dap, ar trebui sa ma uit mai atent pe viitor, dar cred ca era mai usor sa zica "57 transport inclus", altfel nu se mai creau neplaceri Da, afacerea am stabilit-o pe mess, nu la telefon. Eu inteleg ca poate Claudia n-avea chef de vorba atunci cu o zi inainte sa mi-l trimita, dar totusi e o afacere, trebuie tratata cu maxima seriozitate Stai linistit, am vorbit ieri cu Claudia, a zis ca-i pare rau pentru ce s-a intamplat, si eu raman cu gandul ca macheta e una frumoasa, interesanta, si ca oricum, timpul n-am cum sa il dau inapoi
Racer21 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-10, 22:28   #539
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Ok Sa o stapanesti sanatos
Old 21-03-10, 12:55   #540
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Stiu ca esti serios gabitzUU, de aceea ai++++++++ de la mine!!!
- Copyright 2025 4Tuning -