![]() |
FEED BACK POZITIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI
Aici este locul in care puteti lauda clientii / cumparatorii / vanzatorii buni, de incredere.
|
Re: FEED-BACK DESPRE VANZATORI/CUMPARATORI!
Eu am luat laguna de la oleco2007...puteti avea incredere in el ;)..e de treaba :D
|
Nu sunt eu mare colectionar, dar am luat niste machete de la cipy_2peu ... nota 10 .. de incredere si foarte prompt! :wink:
|
Quote:
|
promo ..:D un baiat de treaba8)
|
Eu i-am trimis lui just_machete o Lancia vara asta, intreaga ... si a ajuns cu o evacuare rupta, a luat foc omu`.:lol:
Desi umplusem toata cutia de hartie pe langa macheta pentru protectie. |
Quote:
in fine..garantez pentru manu_96xls si coman razvan :lol: :rolleyes2 :lol: |
Quote:
|
am intrat si eu prima data aici si vad ca e bine sa ne informam unii pe altii asa ca recomand cu toata increderea: Coman Razvan, DorinCDG, GrAnDe, Tzutzu2009 daca mai este cineva cu care am tranzactionat si l-am uitat...sa ma scuze
ar fi si alte trei persoane care au promis ceva dar nu s-au tinut de cuvant... avand in vedere ca nu au fost implicate sume de bani, nu dau nume! |
Si eu il recomand pe Edi cu toata increderea! Baiat de nota 10! :) Si pe Dorin deasemenea! :D
|
mai recomand cu incredere si pe DonCorleone!
|
il recomand cu incredere pe blue macca....
|
O bila alba pentru canon! :)
|
Inca una si de la mine!
De Razvan(Coman) si Eddy, nu mai vorbesc! Oameni seriosi! Eddy inca o data multumesc pentru jante!:) |
Da frate! eddycdk e de treaba! Ne-am intalnit, i-am dat macheta, mi-a dat banu', am stat de vorba 5 minute si la revedere! Nici nu i-am dat bine macheta si a "ciopartit-o" :P
|
All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2025 4Tuning