Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
Schimb machete !
Colectia mea e mica dar sper sa o maresc . Schimb machete din cele pozate ( astea sunt toate, lol) cu macheta sau machete din plastic rusesti , cele din anii comunisti facute la Tbilisi : Panhard, Simca oceane.....astept oferte.
__________________ Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......
Re: Schimb machete !
Cine are machete rusesti de plastic panhard 24 si / sau simca oceane sa ma contacteze si aici si ep id messenger tandrese2000. Aveti aici cum arata masinile, ca sa va faceti o idee......
salut .... pot sa te ajut cu o macheta simca dar e foarte scumpa. uite asta e modelul Matra-Simca MS 670 Winner Le Mans 1972 si te costa cam 250 euro in conditia in care eu nu mai pun nici 1 leu. E 224 euro macheta si 26 euro transport. Ma anunti daca vrei
Re: Schimb machete !
Necrophorus, daca te intereseaza chargerul poate facem un schimb. Imi dai un pm si vb ! Alex_vt supersonicul e un Concorde si e kit de la Italeri, nu e de vanzare .