| Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
01-09-10, 10:38
|
|
Stage 3
|
Re: machete in lucru ...BlooRS
o intrebare.voi ce folositi pentru a "mocheta" interioarele?si cu ce se lipeste?
|
|
|
01-09-10, 13:03
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Modelul AC Schnitzer e relativ simplu de facut si e de efect. In schimb nu stiu daca merita facut manual, avand in vedere ca macheta se gaseste gata facuta (daca nu ma insel are si MDB un exemplar).
Tutorial mochetare machete.
|
|
|
01-09-10, 21:24
|
|
Stage 3
|
multumesc mult de ajutor,imi va fi de mare folos, dar ai putea sa imi explici termenul de mai sus ,te rog?"AC Schnitzer "?
|
|
|
02-09-10, 08:13
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by BLooRS
multumesc mult de ajutor,imi va fi de mare folos, dar ai putea sa imi explici termenul de mai sus ,te rog?"AC Schnitzer "?
|
este o firma de tuning care a creat body-kit-uri pentru BMW, cum e cel de mai sus din acea poza, au fost create si pentru ursulet, pisicuta si mai multe modele, poti sa dai un search pe google si o sa vezi.
|
|
|
02-09-10, 11:50
|
|
Stage 3
|
aha.inteles.multumesc de lamurire
|
|
|
03-09-10, 09:16
|
|
Stage 3
|
am dat forma barii spate ,mai trebuie chituita si sa o smirgheluiesc de sa-mi iasa ochii din cap, 
mai am de facut lateralele sa umflu aripile si bara fata
 ,scuze pentru claritatea(pozitia)pozelor
|
|
|
03-09-10, 10:55
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
am dat forma barii spate ,mai trebuie chituita si sa o smirgheluiesc de sa-mi iasa ochii din cap, 
mai am de facut lateralele sa umflu aripile si bara fata
 ,scuze pentru claritatea(pozitia)pozelor
|
OMG  si asta vrei sa pui pe un BMW     sunt curios ce vei face pana la urma si cum te vei descurca cu finisajele, oricum ai de munca serios
|
|
|
03-09-10, 13:30
|
|
Stage 3
|
da ,dc?ce am gresit?
si bmwh548,cred ca tu sti cel mai bine,BMW e abreviere?si daca da,imi poti spune ce inseamna?
|
|
|
03-09-10, 14:44
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
da ,dc?ce am gresit?
si bmwh548,cred ca tu sti cel mai bine,BMW e abreviere?si daca da,imi poti spune ce inseamna? 
|
BMW-Baiarischen Motoren Werke Adică fabrica de motoare bavareză.(bavaria e regiune din germania).nu prea vad ce ai gresit doar ca nu se obisnuieste sa se puna asa kituri pe o masina nemteasca mai ales ca bmw, astea merg mai mult pe japoneze dar oricum e a ta si faci cum vrei, bafta ca ai mult de lucru!
|
|
|
03-09-10, 14:58
|
|
Stage 3
|
insfarsit am gasit raspuns.multumesc mult(de cand ma stiu incerc sa imi dau seama ce inseamna)iar in legatura cu kitul am gasit o imagine cu ceva asemanator pe net,tot pe un bmw si mi sa parut interesant.eu ma inspir mai mult din stilurile japoneze ....
|
|
|
03-09-10, 15:19
|
|
 Stage 5
|
vopseaua dp logan arata rau...parerea mea
|
|
|
03-09-10, 15:34
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by sorinsidesmokelfs
vopseaua dp logan arata rau...parerea mea
|
sti tu cumva unde pot gasi o laveta de lustruit ieftina(dar buna totusi)ca vad ca esti din targoviste
|
|
|
03-09-10, 15:40
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
insfarsit am gasit raspuns.multumesc mult(de cand ma stiu incerc sa imi dau seama ce inseamna)iar in legatura cu kitul am gasit o imagine cu ceva asemanator pe net,tot pe un bmw si mi sa parut interesant.eu ma inspir mai mult din stilurile japoneze .... 
|
aham vezi acum am dezlegat cazul tau misterios, de inspiri din stilurile japoneze...poi vezi, asa se explica modelul body-kit-ului pe care vrei sa-l afci pe 6ar, poi ce nu ai zis asa de la inceput tata...atentie mare la finisaje  si incerc si eu sa fiu de folos
|
|
|
03-09-10, 16:11
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
chiar asa caz misterios am fost?   .oricum ,in colturi e cam greu de slefuit asa ca eu incerc pt forme bormasina cu capete de smirghel de mai multe forme,e bine?mersi de ajutor! 
|
da, foarte buna ideea!!
|
|
|
|
|