Pentru inceput un ferrari 456 gt 1:24 bburago italy modificarile sunt facute zilele trecute dar eu le prezint pe fiecare intr-o zi
1 smirgheluirea si umflarea aripilor
astept pareri si cel mai mult criticele pentru a invata din greseli (momentan aceasta este singura macheta in lucru si nu stiu care va fi urmatoarea sau cat va dura pana o voi termina)
mda nu prea cred ca va intereseaza sau ca va place dar eu atasez azi pozele cu body kitul terminat ..acum urmeaza sa mai fac cateva chestii prin interior astept pareri creitici etc
mz mult mz ....sincer si eu sunt curios cum va iesi sa vad cnd o vopsesc mai am de slefuit de modificat la roti si prin interior... culaore as opta tot pentru rosu ca este ferrari voi c idei atzi avea la culoare?
cnd am vazutb ca nu iese bn si eu am regretat ca am inceput proiectul la ea dar acum cand vad cum iese nu mai regret ca imi place cum a iesit asa ppoi zilele astera nu am mai facut nimic ma gandeam sa fac un buggie hand made din betiosoare de numarat vreo idee cum sa fac puntea si de unde sa gasesc arcuri pentru suspensii inafara de pixuri??
unul cam ca acela din poza dar nu prea stiu cum sper sa aisa cv si sa vad ce iese momentan m-ma gandit pt 1:43 voi ce ziceti?
tare ferrariul..dak vrei vand 2 scaune sparco skara 1/24 (ieftin)..si daca vrei iti imprumut rosu visiniu (royal sau maya ,nu mai stiu) ca sa o vopsesti