Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
05-12-09, 18:00
|
|
Stock
|
Machete in lucru - nemuricu
Salut!
Macheta este o Toyota Celica GT-S de la Maisto si a primit in timp alta vopsea,jante vopsite,intercooler,tobe finale,roll cage.
Urmeaza centuri si discuri sport.
Last edited by nemuricu; 05-12-09 at 18:24.
Reason: pictures
|
|
|
05-12-09, 18:02
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Machete in lucru - nemuricu
Suna interesant si cred ca asa si este. asteptam poze, bafta multa si spor la ce ti-ai propus sa faci!!!!
|
|
|
05-12-09, 18:26
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by inchains0
Suna interesant si cred ca asa si este. asteptam poze, bafta multa si spor la ce ti-ai propus sa faci!!!!
|
Multam fain,bafta si tie! Iata si cateva poze.
|
|
|
05-12-09, 18:34
|
|
Stage 5
|
Intercooler-ul mi se pare un pic prea iesit, insa se vede ca nu aveai loc sa il pui mai inauntru fara sa modifici bara. Oricum, trecand peste asta, jos palaria, Toyota ta arata bine si e vopsita calumea. Imi place si roll cage-ul. Bravosss!!!
|
|
|
05-12-09, 18:35
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by nemuricu
Salut!
Macheta este o Toyota Celica GT-S de la Maisto si a primit in timp alta vopsea,jante vopsite,intercooler,tobe finale,roll cage.
Urmeaza centuri si discuri sport.
|
ESTI NEBUN,OMULE!!!!arata super....felicitari si bafta in continuare
|
|
|
05-12-09, 18:36
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Nu imi place intercooler`ul , sincer ii strica toata frumusetea ...iar jantele ar trebui sa le faci o culoare ca barile de protectie din interior ...succes ! In rest macheta este frumoasa
|
|
|
05-12-09, 18:38
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Daca faceai intercoolerul mai mic puteai sa il pui mai in spate (il "integrai" in priza de aer din spatele lui). La rollcage se observa cam tare diferenta dintre diametrele tevilor. In rest felicitari, a iesit bine.
|
|
|
05-12-09, 18:39
|
|
Stage 5
|
MillionDollarBaby are dreptate, ar fi trebuit sa vopsesti jantele cu aceeasi nuanta de portocaliu.
|
|
|
05-12-09, 18:42
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by inchains0
Intercooler-ul mi se pare un pic prea iesit, insa se vede ca nu aveai loc sa il pui mai inauntru fara sa modifici bara. Oricum, trecand peste asta, jos palaria, Toyota ta arata bine si e vopsita calumea. Imi place si roll cage-ul. Bravosss!!!
|
Mersi mult,asa-i e cam mare dar cred ca o sa fac alt intercooler mai mic sa-l pot baga in interior pentru ca bara am decupat-o pt intercooler(nu se vede in poze),asta cred ca merge pe macheta 1/18 Mersi inca o data.
Quote:
Originally Posted by bmwh548
Daca faceai intercoolerul mai mic puteai sa il pui mai in spate (il "integrai" in priza de aer din spatele lui). La rollcage se observa cam tare diferenta dintre diametrele tevilor. In rest felicitari, a iesit bine.
|
Mersi! urmeaza un intercooler mai mic,iar despre rollcage,diferenta intre bari vine de la izolatia portocalie(adik protectia aia din spuma ce o impidica pe blonda din dreapta sa dea cu capul direct in teava ) ) Mersi inca o data!
Last edited by coman razvan; 05-12-09 at 19:04.
|
|
|
05-12-09, 18:51
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
De obicei izolatia se pune doar pe o portiune din teava, oricum e buna explicatia
|
|
|
05-12-09, 18:55
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Darius DMS
ESTI NEBUN,OMULE!!!!arata super....felicitari si bafta in continuare
|
Mersi Faina si colectia ta.
Quote:
Originally Posted by bmwh548
De obicei izolatia se pune doar pe o portiune din teava, oricum e buna explicatia
|
Eu nu fac economie,tin mult la securitatea pasagerilor )
Last edited by coman razvan; 05-12-09 at 19:00.
|
|
|
|
|