Dupa o perioada de absenta am revenit in forta cu un Chevrolet Corvette 1957.Macheta este de prin 96 este Burrago originala Made in Italy.Datorita vremii a suferit ciobituri si geamul spart plus oglina lipsa.Eu am restaurato i-am pus geam nou si am revopsito pe unde era nevoie.Sper sa va placa si sper ca a iesit ok.Imi parea rau de ea si de aceea am incercat sa o restaurez cum am stiut si eu mai bine.
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Re: Machetele mele-Miria
E bine că acum e ok , era păcat de machetă.... foarte naşpa senzaţia cānd se īntāmplă ceva unei machete ...aşa am avut eu " norocul " cānd am luat un Porsche GT3Rs am ajuns cu el acasă ...l-am desfăcut şi cānd l-am scos din cutie l-am scăpat pe jos şi mi-a fugit bara faţă...bine că am putut să o pun la loc fără probleme
Acum va prezint un VS intre Renault Alpine ce l-am mai prezentat si un Peugeot 407 coupe,ambele de curse.Un VS intre 2 frantuzoaice de generatii diferite.
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
Re: Machetele mele - Miria
frate m-am saturat sa incerc in toate felurile sa-ti zic SCRIE SI FIRMA de exemplu, eu nici nu stiu de cine e facuta macheta apoi altii.E asa greu sa ne scrii si nou de cine e facuta?
p.s: ii sta bine de tot pe alb
Acum va prezint un VS intre Renault Alpine ce l-am mai prezentat si un Peugeot 407 coupe,ambele de curse.Un VS intre 2 frantuzoaice de generatii diferite.
Acum va voi prezenta un Porsche 911 Carrera.Nu este el cel mai frumos detaliat si cel mai bine lucrat, dar a fost un cadou de ziua mea de acum ceva timp.Sper sa va placa.