Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Machetele mele

Machetele mele Colectii personale de machete

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-04-11, 14:52   #526
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
Default Re: Machetele mele - Miria

Frumos exemplar man, astept sa ne spui despre el!
2010 is offline  
Old 01-04-11, 15:39   #527
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

Ma bucur ca va place.Intr-adevar este o macheta reusita.Am gasit atat lipsuri cat si multe plusuri fata un Autoart.Minusurile le veti vedea voi cand o voi poza si prezenta pe topic.Ca plusuri ce mi-au placut mie in mod special pot sa exemplific cateva gen:antena de pe aripa se poate ridica(eu am crezut ca este rupta,chiar a fost o surpriza placuta),are grila perforata,interiorul este foarte detaliat(mi-a placut ca se pot misca parasolarele),plus are suspensie(ceea ce nu prea am mai vazut pe multe Autoarturi,cel putin putine dintre cele prezente in colectie poseda).Ca pret se apropie de un Autoart obisnuit 60 -70 de euro ceea ce puteti vedea si voi pe Google,asta fara transport.Cam atat am avut de spus in cuvinte,vor urma pozele,stiti vorba aia o poza valoreaza cat 1000 de cuvinte.
Old 01-04-11, 16:23   #528
babau_999

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Miria View Post
Ma bucur ca va place.Intr-adevar este o macheta reusita.Am gasit atat lipsuri cat si multe plusuri fata un Autoart.Minusurile le veti vedea voi cand o voi poza si prezenta pe topic.Ca plusuri ce mi-au placut mie in mod special pot sa exemplific cateva gen:antena de pe aripa se poate ridica(eu am crezut ca este rupta,chiar a fost o surpriza placuta),are grila perforata,interiorul este foarte detaliat(mi-a placut ca se pot misca parasolarele),plus are suspensie(ceea ce nu prea am mai vazut pe multe Autoarturi,cel putin putine dintre cele prezente in colectie poseda).Ca pret se apropie de un Autoart obisnuit 60 -70 de euro ceea ce puteti vedea si voi pe Google,asta fara transport.Cam atat am avut de spus in cuvinte,vor urma pozele,stiti vorba aia o poza valoreaza cat 1000 de cuvinte.

Astept prezentarea Andrei, eu stiu masina 1/1 , era la vremea ei , adica prin anii 74-76 daca nu ma insel, o masina superba cu un bord frumos realizat si cu 2 mari ceasuri + alte cateva mai mici care indicau fel de fel de presiuni si incarcare a bateriei si daca nu ma insel a fost si o varianta coupe in 2 portiere.
babau_999 is offline  
Old 01-04-11, 17:26   #529
cruizer11
VW Driver

Stage 5

cruizer11's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[VW]
[MERCEDES]
[KIA]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by babau_999 View Post
Astept prezentarea Andrei, eu stiu masina 1/1 , era la vremea ei , adica prin anii 74-76 daca nu ma insel, o masina superba cu un bord frumos realizat si cu 2 mari ceasuri + alte cateva mai mici care indicau fel de fel de presiuni si incarcare a bateriei si daca nu ma insel a fost si o varianta coupe in 2 portiere.
Da asa este a fost si in 2 portiere.Audi 100 S Coupe,o masina foarte apreciata la vremea ei.Felicitari Andrei pentru achizitie!
cruizer11 is offline  
Old 01-04-11, 21:43   #530
FED express
Old School Cars

Stage 5

FED express's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Old School Cars]
[FORD]

ai pus mana pe un model de exceptie, elegant pe alb!
acum iti trebuie si coupe-ul...
p.s:l-a facut Anson.
FED express is offline  
Old 01-04-11, 22:51   #531
ciprian_f

Stage 5

ciprian_f's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by klauzephoto View Post
geniala asta ultima.....ca tot se plangea lumea ca nu se fac astea la 118.....uite ca si asta si coupe S tot de la audi exista....povesteste-ne despre ea.....compar-o cu un AA sau cu ceva....eu de aici o vad decent facuta.....si mai ales da un pret informativ.....mi se pare ca modelul asta nu il mai face nimeni...
mama daca ai sti ce m-am ingramadit la ea cand a aparut din pacate mi s-a parut destul de slaba. are ceva greseli la forma si la diverse parti de la exterior
ciprian_f is offline  
Old 01-04-11, 23:12   #532
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

Ma bucur ca va place,o voi prezenta in curand.Ciprian sa fiu sincer,am citit si eu despre anumite greseli la caroserie,dar mie sincer mi se par insesizabile.Nici nu sunt vreun mare cunoascator,dar eu din 10 puncte i-as da sincer nota 8.Pentru ca nu are geamuri laterale,asta mi se pare putina neatentie,faci antena telescopica si parasolare mobile,dar nu pui 4 geamuri.Plus toba finala nu este gaurita,este identica ca la producatorul MotorMax.Tot traseul este frumos detaliat,dar s-au zgarcit la o gaurica mica in toba.In fine asta vreau sa remediez eu,ori cu putina vopsea neagra,ori sa ii dau eu o mica gaurica.Vom vedea.Per total sunt multumit de achizitie si nu imi pare deloc rau,vine ca turnata la mine in colectie.Machetele de nota 10 sunt cu adevarat cele CMC,Bauer,dar au si un pret pe masura.
Miria is offline  
Old 01-04-11, 23:15   #533
ciprian_f

Stage 5

ciprian_f's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Bineinteles, eu sunt mai fixist asa, chitibusar de multe ori. Tin foarte mult la forma corecta a caroseriei. Cel mai tare ma deranjeaza capota, aplecata prea mult spre inainte, si capacele rotilor, care arata a cu totul altceva. Poate sa ne spuna Dorin mai multe, ca el e pasionat si cunoscator Audi. Bine, eu ma raportez si la pretul ei initial. Au avut pretentii mari, dar nu prea le-a iesit. Am vrut sa o iau, am intors-o pe toate partile si am renuntat. Imi plac foarte mult Audi-urile din anii 70 si din pacate lipsesc la 1:18.
ciprian_f is offline  
Old 01-04-11, 23:22   #534
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

E normal sa ai ochiul format ,doar esti colectionar vechi si le cunosti.Cat despre capota si capacele de roti nu prea stiu ce sa zic pentru ca nu am gasit o poza reala a masinii sa pot face o comparatie.Interiorul eu zic ca le-a iesit de nota 9-10 in special bordul si mocheta .E chiar eleganta si de efect.
Miria is offline  
Old 01-04-11, 23:24   #535
ciprian_f

Stage 5

ciprian_f's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Ei, ochi format pe naiba. Nu colectionez de pe vremea lui Stalin. Se vede la o comparatie cu pozele masinii reale. Interiorul chiar e fain.
ciprian_f is offline  
Old 01-04-11, 23:36   #536
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

Am cautat pe net,pentru ca m-ai facut extrem de curios.Capota, hm nu stiu ce sa zic parca si la modelul real este un pic aplecata,eu nu prea sesizez o mare diferenta,dar intr-adevar capacele le-au ovalizat mult prea mult fata de original.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1970_audi_100_ls_1_cd_gallery.jpg
Views:	52
Size:	71.7 KB
ID:	1945421  
Miria is offline  
Old 08-04-11, 18:13   #537
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

Eh usor usor,colectia mea s-a marit cu un nou exemplar ,marca Mercedes 350SL la scara 1:18 produs de catre SunStar.Eu sunt perfect multumit de acest model.Are suspensii ,mocheta plus un nivel de detaliere mediu spre maxim.Singurul lucru ce i-ar lipsi sunt geamurile laterale,insa nici unele modele de renume gen Autoart sau Signature nu au geamuri.O voi prezenta pe parcurs avand de prezentat din urma cateva machete destul de interesante dar timpul cum este spre 0 se mai lasa asteptate.
Attached Thumbnails

Name:	DSCF4189.JPG
Views:	48
Size:	595.3 KB
ID:	1955741   Click image for larger version

Name:	DSCF4190.JPG
Views:	47
Size:	584.9 KB
ID:	1955742  
Miria is offline  
Old 08-04-11, 20:39   #538
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

o macheta foarte buna ce nu trebuia sa lipseasca de la tine!
2010 is offline  
Old 08-04-11, 21:00   #539
dorin_cdg
Colectionar Machete

Stage 5

dorin_cdg's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Miria View Post
Am cautat pe net,pentru ca m-ai facut extrem de curios.Capota, hm nu stiu ce sa zic parca si la modelul real este un pic aplecata,eu nu prea sesizez o mare diferenta,dar intr-adevar capacele le-au ovalizat mult prea mult fata de original.
Masina din poza pusa de tine (Audi 100 LS) nu e aceasi cu cea reprezentata ca si macheta (Audi 100 C1). LS e din '72, iar C1 din '71, mai exact LS e un facelift.
Acest model (macheta) nu a avut acele ornamente cromate la aripi si nici ornamentul longitudinal dintr-un capat in altu al masinii.

Atasez doua poze cu modelul original, aflat in cadrul muzeului Audi de la Ingolstadt
Attached Thumbnails

Name:	3662172295_9f50bbe328_b.jpg
Views:	44
Size:	241.4 KB
ID:	1955896   Click image for larger version

Name:	3662973124_eaa09519dd_b.jpg
Views:	43
Size:	182.5 KB
ID:	1955897  
Old 10-04-11, 00:04   #540
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

Multumesc,nu stiam de facelift.La o prima cautare pe net poza aceea mi-a fost afisata.
Miria is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -