Ai avut noroc mare sa gasesti asa multe chestii faine la baiatul ala. Felicitari pentru noile achizitii sunt foarte faine mai ales Ford Delivery, un model ce ar da bine si la mine in colectie
Lasa omu sa adune cat mai multe, face convoi si apoi sa vezi ce poze faine face. Poate daca mai profiti de zapada faci un set cu toate , ca doar sunt "masini de teren" nu?
@ Venox- Hummere am zis ca ce voi mai gasi si nu am cumpar iar cu el camino mi se pare ca la tine l-am vazut si mi-a placut super mult si l-am gasit aseara
@ Creative Ma batea gandul foarte tare sa scot toate hummerele pe terasa sa le trag in poze dar cand ajung eu acasa in cursul sapt e noapte afara,sper sa mai tina zapada asa fara sa o topeasca pana sambata ca sa pot sa fac poze pe ziua
El Camino vreau si eu (sper sa mai gasesc)
ZR1 il am si eu(si varianta HW si cea MBX), dar cea de la MBX mi se pare mai bine realizata(in afara de plafonul de plastic)
El Camino vreau si eu (sper sa mai gasesc)
ZR1 il am si eu(si varianta HW si cea MBX), dar cea de la MBX mi se pare mai bine realizata(in afara de plafonul de plastic)
Exact,tocmai deaia am luat si eu MBX si HW ca sa se vada diferentele intre ele! Dar hai totusi sa le pun acum
1: ZR1 Hot Wheels
2: ZR1 MatchBox
3: AMANDOUA:Mie personal imi place mai mult cel de la MBX pentru ca are jante mai frumoase si are in plus oglinzi si dupa cum zicea evo,referitor la plafonul de plastic,am impresia ca a fost facut de plastic pentru a da impresia de carbon ca mie asa mi se pare ca vrea sa fie !
Astept parerile voastre referito la cele 2 machete!
Dintre cele doua ZR1, aleg HW strict pentru marca. Cred ca amandoua au defectele si calitatile lor oricum. Cat despre plafonul MBX-ului asa mi se pare si mie ca vrea sa imite oarecum carbonul.