Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - gabitzUU (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/157344-machetele-mele-gabitzuu.html)

gabitzUU 06-12-09 16:46

Machetele mele - gabitzUU

Salut ! De ceva timp imi tot cumparam machete de masini doar pentru ca imi plac foarte mult dar nu le pretuiam asa pana sa gasesc acest topic referitor la Machetele de masini si unele dintre ele s-au mai deteriorat cand au mai venit nepoti,veri etc mai mici in vizita si le dadeam sa se joace si le stricau fara sa imi pese ....Si acum cand am vazut acest topic m-am gandit sa imi expun si eu machetele care in momentul de fata sunt in continua inmultire ! Din pacate pana acum am avut foarte multe Welly care am inteles si am vazut ca nu sunt tocmai stralucite ,dar ne indreptam pe calea cea buna :) Astept pareri pro si contra !

coman razvan 06-12-09 16:50

re: Machetele mele - gabitzUU

Pozele? :)

gabitzUU 06-12-09 16:51

Re: Machetele Mele -gabitzU

3 Attachment(s)
Volkswagen GOLF IV GTi
Producator : WELLY
Scara: 1/24

Scuzati calitatea imaginilor dar nu am aparat foto si le fac cu un telefon!

gabitzUU 06-12-09 16:53

Re: Machetele mele - gabitzUU

3 Attachment(s)
Volkswagen GOLF V 1.6 FSI
Producator: WELLY
Scara : 1/24

Asta este una din victimele copiilor :) Nu are Luneta! Daca are cineva si ma poate ajuta contra cost i-as fii recunoscator ! MS

strada 06-12-09 17:00

Salut si bine ai venit.Frumoase machetele mai ales ca sunt vw.Mai intai fa si tu o poza de grup sa le vedem si noi.Bafta si la cat mai multe.

coman razvan 06-12-09 17:05

Te rog CITESTE regulamentul!

gabitzUU 06-12-09 17:11

OOPS my fault ! Sorry dar nu il citisem :) sterge si ultimul post te rog si continui maine :) Multumesc

bmwh548 06-12-09 18:08

Bun venit pe aici :)
Welly sincer mi se par foarte ok la 1:24. La 1:18 sincer nu le-as cumpara, dar 1:24 nu prea am ce sa le reprosez, mai ales la modelele noi.
Incearca sa faci poze si cu interioarele, ii ajuti pe cei care sunt interesati de modelul respectiv.
Luneta poti sa incerci sa o inlocuiesti singur. Plastic de la cutiile de betisoare de urechi, de la cutiile de machete...il lipesti cu un adeziv gen Poxipol, nu folosi Superglue/Picatura sau alti adezivi cianoacrilati ca ataca plasticul, il albeste etc.

gabitzUU 06-12-09 19:06

Aha,am inteles mersi de sfaturi ;) O sa fac si la interioare poze dar maine ca acum plec de acasa....:)

gabitzUU 07-12-09 15:16

5 Attachment(s)
O sa pun 4 poze cu grupul si apoi incet incet o sa incep sa vi le prezint pe toate ! Pana le prezint pe toate de acum o sa se mai inmulteasca intre timp :) Sper sa va placa!

DTH 07-12-09 15:20

Bine ai venit

Daca vroiai sa faci o poza de grup adevarata faceai dintr`un alt cadru ca sa vedem mai bine machetele :) acuma nu mai conteaza ziceam asa ca fapt divers , asteptam fiecare macheta prezentata in parte :> succes !

gabitzUU 07-12-09 15:22

4 Attachment(s)
Volkswagen Touareg V10 TDI
Producator: Welly
Scara 1/24

Ii lipseste oglina dreapta in rest este intacta .

gabitzUU 07-12-09 15:24

Dupa cum am spus mai sus, fac pozele cu o rashnita de telefon :) cum incepe sa mai bata nitel soarele le scot pe terasa afara si le trag in pozne :P

DTH 07-12-09 15:25

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2869505)
Dupa cum am spus mai sus, fac pozele cu o rashnita de telefon :) cum incepe sa mai bata nitel soarele le scot pe terasa afara si le trag in pozne :P

Nu are legatura telefonul eu ziceam de cadru ...exemplu : puteai sa faci poza de sus sa se vada toate machetele :)

Racer21 07-12-09 15:54

Frumos pana acum, vad ca ai o colectie frumoasa...si nu trebuie sa te simti stanjenit ca majoritatea sunt Welly, e o firma super-ok care face machete reusite pt. pretul lor (1/24)

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning