Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Anunturi Auto Ford

Anunturi Auto Ford Masini Ford de vanzare si piese pentru Ford

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-05-08, 14:50   #1
cosdan

Stock

Default [VAND] Ford Taunus 17M Super

Vind Ford Taunus 17M Super ,an fabricatie 1966, masina de epoca , originala (numai vopseaua este moderna), poate obtine de la Retromobil adeverinta de autenticitate si este scutita de impozit si nu intra sub incitenta legilor lui Tariceanu sa fie casata ca non euro etc. O vind ca nu mai am timp sa ma ocup de ea , suma este modica (2500ron), fata de citi bani am bagat in ea + numeroase piese de schimb! O vind numai la un pasionat care doreste sa o pastreze originala ( sa nu o faca struto-camila sa ii schimbe motorul,geamuri fumurii... etc).Asfel de modificari o fac sa isi piarda originalitatetea..si rematul o maninca!
Detalii pe link !

O zi buna!

https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/66827-club-taunus/page-2.html
cosdan is offline  
Old 23-11-08, 00:39   #2
mirel vicaru
Old School Cars

Stage 5

mirel vicaru's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]
[DACIA]
Default Re: [VAND] Ford Taunus 17M Super

buna, mai este valabil anuntul?

Quote:
Originally Posted by cosdan View Post
Vind Ford Taunus 17M Super ,an fabricatie 1966, masina de epoca , originala (numai vopseaua este moderna), poate obtine de la Retromobil adeverinta de autenticitate si este scutita de impozit si nu intra sub incitenta legilor lui Tariceanu sa fie casata ca non euro etc. O vind ca nu mai am timp sa ma ocup de ea , suma este modica (2500ron), fata de citi bani am bagat in ea + numeroase piese de schimb! O vind numai la un pasionat care doreste sa o pastreze originala ( sa nu o faca struto-camila sa ii schimbe motorul,geamuri fumurii... etc).Asfel de modificari o fac sa isi piarda originalitatetea..si rematul o maninca!
Detalii pe link !

O zi buna!

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=66827&page=2
mirel vicaru is offline  
Old 22-12-08, 11:36   #3
Dru_Hill

Stock

Salutare, eu am un ford taunus 17m 1,7l din 1967, care acum a intrat in reparatie capitala. Am putzin probleme sa imi gasesc pistoane noi sau in stare buna....am gasit in germania cu 125 euro bucata . ma intereseaza in general cam orice piese, mai ales un carburator original de 1,7. Apropo de cromat nu shtiu sigur.... dar nichelat shtiu unde se face....nu nichelat vretzi? taunusul are nichel daca nu ma inshel, eu acolo am sa-l duc ulterior. Anuntzul cu 2500 ron mai e valabil? pe mine m-ar interesa mai mult piese decat o mashina intreaga.....a mea este in stare foarte buna. Eu am shi instalatzie gpl pe ea...daca ma putetzi ajuta cu ceva, ID messenger yahoo alexa_break, v-am pupat
Dru_Hill is offline  
Old 24-12-08, 11:36   #4
cosdan

Stock

Smile Re: [VAND] Ford Taunus 17M Super

Quote:
Originally Posted by Dru_Hill View Post
Salutare, eu am un ford taunus 17m 1,7l din 1967, care acum a intrat in reparatie capitala. Am putzin probleme sa imi gasesc pistoane noi sau in stare buna....am gasit in germania cu 125 euro bucata . ma intereseaza in general cam orice piese, mai ales un carburator original de 1,7. Apropo de cromat nu shtiu sigur.... dar nichelat shtiu unde se face....nu nichelat vretzi? taunusul are nichel daca nu ma inshel, eu acolo am sa-l duc ulterior. Anuntzul cu 2500 ron mai e valabil? pe mine m-ar interesa mai mult piese decat o mashina intreaga.....a mea este in stare foarte buna. Eu am shi instalatzie gpl pe ea...daca ma putetzi ajuta cu ceva, ID messenger yahoo alexa_break, v-am pupat
Salut!
Masina este inca de vinzare! EU am folosit-o asa ca hobby! Nu mai am acum timp sa mai ma ocup de ea, de aceea vreau sa o dau! Piese mai am la ea! Le dau pe toate la viitorul proprietar! NU fac cum a facut fostul proprietar cu mine ...mi le-a vindut ! Masina este in stare buna, dar stii cum este, daca nu este folosita...daca vrei sa discutam, da-mi un semn pe mess cosmin_dan2003 Sarbatori fericite!
cosdan is offline  
Old 24-12-08, 12:23   #5
5inci
Peugeot Driver

Stage 5

5inci's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]

am 15 mil daca mai fac rost intr-un timp scurt o iau eu daca nu o dai deja.
5inci is offline  
Old 03-01-09, 11:23   #6
cosdan

Stock

LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA! Sanatate si tot ce va doriti!
Legat de masina pentru mine f important este ca cel care o ia sa fie pasionat! Suma de bani este simbolica din punctul meu de vedere! Daca este pasionat mai discutam si la bani!
Numai bine la toata lumea!
cosdan is offline  
Old 04-01-09, 21:43   #7
tm08hea

Stage 2

ceva poze cu masina se poate?
tm08hea is offline  
Old 04-01-09, 22:12   #8
5inci
Peugeot Driver

Stage 5

5inci's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=66827&page=2 e cea de la postu 26
5inci is offline  
Old 30-03-09, 19:48   #9
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

Sunt foarte interesat de masina. Ti-am dat add si pe mess. Am banii si as vrea sa discutam niste detalii. razvan_veres13 este id-ul meu.
BULLDOG is offline  
Old 26-09-09, 16:34   #10
B XX ADI

Stage 5

B XX ADI's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[DreamWorks Club]

Mai este valabil anuntul? sunt interesat.
B XX ADI is offline  
Old 28-09-09, 12:09   #11
cosdan

Stock

S-a maritat de mult!
Bafta in continuare!
cosdan is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -