Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Anunturi Auto Opel

Anunturi Auto Opel Masini Opel de vanzare si piese pentru Opel

Reply

Thread Tools
Old 17-02-13, 14:40   #1
emylyo

Stage 4

Default Cumpar scaune fata Calibra

Ma intereseaza sa fie in stare buna de functionare si optica.Vreau sa le montez pe cielo deoarece am 190 cm inaltime si ceva probleme la coloana si scaunele originale ma deranjeaza. .Pot fii si de alt tip de opel,dar sa nu trebuiasca modificari pt montaj.Eventual ofer scaune cielo 2007 ca noi si diferenta consistenta.Recaro sau altceva sport sunt binevenite.Sunt dispus sa ofer pret bun pe lucru bun.Preferabil din sudul tarii.0764689200
emylyo is offline   Reply With Quote
Old 17-02-13, 15:21   #2
baby.pustiu

Stage 5

baby.pustiu's Avatar

Default Re: Cumpar scaune fata Calibra

Quote:
Originally Posted by emylyo View Post
Ma intereseaza sa fie in stare buna de functionare si optica.Vreau sa le montez pe cielo deoarece am 190 cm inaltime si ceva probleme la coloana si scaunele originale ma deranjeaza. .Pot fii si de alt tip de opel,dar sa nu trebuiasca modificari pt montaj.Eventual ofer scaune cielo 2007 ca noi si diferenta consistenta.Recaro sau altceva sport sunt binevenite.Sunt dispus sa ofer pret bun pe lucru bun.Preferabil din sudul tarii.0764689200
ai pm
baby.pustiu is offline   Reply With Quote
Old 18-02-13, 20:09   #3
club_opel_vectra

Stage 3

club_opel_vectra's Avatar

am un set de scaune de pe opel vectra a,sunt pe culoarewa negru si arata foarte bn,pret negociabil!!!!
club_opel_vectra is offline   Reply With Quote
Old 18-02-13, 20:30   #4
plopyyy

Stage 5

plopyyy's Avatar

emil, daca ai drum la CT, sau cand plec eu acasa spre OLT, cu calibra, sa iti arat un set de aici :
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...le-airbag.html
.................................................. .................................................. ..............
Old 21-02-13, 22:45   #5
emylyo

Stage 4

Multumesc celor care mi-au trimis oferte.Astept in continuare oferte la preturi decente.Ma intereseaza sa functioneze reglajele,nu incalzire sau rabatare.Pot fii si de Astra Gsi sau Vectra A.
emylyo is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -