![]() |
Cumpar scaune fata Calibra
Ma intereseaza sa fie in stare buna de functionare si optica.Vreau sa le montez pe cielo deoarece am 190 cm inaltime si ceva probleme la coloana si scaunele originale ma deranjeaza. .Pot fii si de alt tip de opel,dar sa nu trebuiasca modificari pt montaj.Eventual ofer scaune cielo 2007 ca noi si diferenta consistenta.Recaro sau altceva sport sunt binevenite.Sunt dispus sa ofer pret bun pe lucru bun.Preferabil din sudul tarii.0764689200
|
Re: Cumpar scaune fata Calibra
Quote:
|
am un set de scaune de pe opel vectra a,sunt pe culoarewa negru si arata foarte bn,pret negociabil!!!!
|
emil, daca ai drum la CT, sau cand plec eu acasa spre OLT, cu calibra, sa iti arat un set de aici :
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...le-airbag.html .................................................. .................................................. .............. |
Multumesc celor care mi-au trimis oferte.Astept in continuare oferte la preturi decente.Ma intereseaza sa functioneze reglajele,nu incalzire sau rabatare.Pot fii si de Astra Gsi sau Vectra A.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning