Re: VAND VECTRA SFI
in afara de faptul ca motorul masinii nu trece de 4 mii de turatii , ca este vopsita "putin" la spray asa direct peste rugina si alte chestii valurite de chit si ca pe spate are o oala sudata unde se prinde amortizorul intradevar masina este buna ! doar ca acest stimat domn nu prea stie sa spuna toate astea la telefon inainte de a pune lumea pe drumuri de la constanta pana la bucuresti ! norocul meu a fost ca a luat teapa un amic de-al meu si nu eu cel caruia i-a fost prezentat acest opel din anunt drept o masina ireprosabila din toate punctele de vedere in urma unei conversatii telefonice cu domnul MUCEA ! aaa si era sa uit ! dupa ce mi-a afirmat proprietarul ca masina e perfecta pacat de rotile acesteia care la o carutza stau extraordinar de drept fata de acest opel ! pretextul ar fi ca nu are unghiul de fuga facut ! pacat de faptul ca unghiul de fuga nu are nici o legatura unghiul de cadere al rotilor ! ar fi cazul sa ne fie dezvaluite toate hibele acestei masini nu de alta dar sa nu mai chestuie si altii banii si timpul lor pentru o asemenea paragladina de masina ! o zi buna tuturor !