![]() |
VAND VECTRA SFI
4 Attachment(s)
VAND VECTRA SFI DE FABRICA MOTOR C20XE 4* GEAM ELECTRIC.ABS.JANTE 16.CHITUL DE SFI ORIGINAL FARA BARA FATA.INT RECARO.COMPIUTER BORD.ALARMA.ANCHIDERE.VOLAN PIELE.ITP VAL 11.2010.ASIG 02.2010.TRAPA STICLA.ACCEPT VARIANTE PRETUL DE VANZARE 1600 LA VARIANTE 2000 .0765745956
|
Re: VAND VECTRA SFI
up...........masina merge bine
|
pret nou la masina masena merge bine accept variante 1500
|
pret fix 1400 sau variante la alti bani nu mai deranjati aiurea nu se da mai eftin
|
in afara de faptul ca motorul masinii nu trece de 4 mii de turatii , ca este vopsita "putin" la spray asa direct peste rugina si alte chestii valurite de chit si ca pe spate are o oala sudata unde se prinde amortizorul intradevar masina este buna ! doar ca acest stimat domn nu prea stie sa spuna toate astea la telefon inainte de a pune lumea pe drumuri de la constanta pana la bucuresti ! norocul meu a fost ca a luat teapa un amic de-al meu si nu eu cel caruia i-a fost prezentat acest opel din anunt drept o masina ireprosabila din toate punctele de vedere in urma unei conversatii telefonice cu domnul MUCEA ! aaa si era sa uit ! dupa ce mi-a afirmat proprietarul ca masina e perfecta pacat de rotile acesteia care la o carutza stau extraordinar de drept fata de acest opel ! pretextul ar fi ca nu are unghiul de fuga facut ! pacat de faptul ca unghiul de fuga nu are nici o legatura unghiul de cadere al rotilor ! ar fi cazul sa ne fie dezvaluite toate hibele acestei masini nu de alta dar sa nu mai chestuie si altii banii si timpul lor pentru o asemenea paragladina de masina ! o zi buna tuturor !
|
Quote:
Multa bafta pe viitor |
5 Attachment(s)
am zis la telefon ca Masina la 4000 de ture se aprinde Sonda se accelereaza si data NUI cu spraiu daca vrea Masina fara pic de rugina SA IA masina noua masina este din 90 poze noi CU JANTE PE 15.
|
Quote:
|
Cunosc masina e super buna la banii astia ;) e si SFI !
|
sa dat se poate anchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning