astept sa imi vina telefonul de la reparat k acolo am ceva poze cu o masina la care lucrez acum si la care traseul de admisie este asa:un intercooler de renault dci care are latimea undeva la 600 dar k sa incapa pe masina un mare tuner la taiat intre faguri si la sudat si l-a mai si vopsit k sa raceasca mai bine si tevile prin care trece aerul sunt din teava de esapament si ca sa fie totul ok a plecat de la teava de 45 dupa la 52 dupa iar la 45 nu a auzit de gulere la finalul traseului knd masina a ajuns la mine knd facea boost sareau toate o sa postez poze imediat!!!
legat de traseul la intercoolerul galben,e mai degraba un calorifer vopsit care se imbina aiurea cu tevile de la gaz;sa ii anuntam pe cei de la gaz sa vedem pe unde se pierd gazele sau mai bine pe mecanicul care le-a facut inainte!!!
O sa postez masina lui George si aici. Este un bun exemplu de ASA NU. Este un amalgan de stiluri de tuning din care in momentul de fata a iesit un mare kitch. Nu poti combina stilul race cu stilul cult sau rat. Stiu ca propietarul crede ca am ceva cu el dar trebuie sa accepte si criticile. La fel cum Dragos a acceptat "minunatia" cu intercoolerul asa fain frumos poti sa accepti realitatea. "Orice sut in fund este un pas inainte"
O sa postez masina lui George si aici. Este un bun exemplu de ASA NU. Este un amalgan de stiluri de tuning din care in momentul de fata a iesit un mare kitch. Nu poti combina stilul race cu stilul cult sau rat. Stiu ca propietarul crede ca am ceva cu el dar trebuie sa accepte si criticile. La fel cum Dragos a acceptat "minunatia" cu intercoolerul asa fain frumos poti sa accepti realitatea. "Orice sut in fund este un pas inainte"
*am facut G mare la George
Se mai intampla, probabil ca era mahmur stii cum e dupa cateva pahare orice zombi devine frumos
legat de traseul intercoolerului acela...cine face modificari la masini stie ca atunci cand vrei sa faci ceva repede,pui acolo si un scuipilici si-l lipesti cu scoti ca sa tina...important e ca omul si-a dat seama de asta si a dus masina pe mana cui trebuie daca v-as pune o poza cu traseul meu de admisie m-ati bate
Un alt exemplu de ASA NU. Prelungire bara spate tip Ferrari "adaptata" pe Vw Golf Variant.Simetria stanga/dreapta este o chestie facultativa, la fel ca si garda la sol.