pompa de frana e rezervata
supapele..tre sa le gasesc "perechile" ca nu stiu pe unde dracu le-am pus. si am doar ce e in poza pt moment.
cum le gasesc pe toate iti dau si pret pt ele.
update cu piesele "care mai este"
acum va rog si eu putin ceva..si sa-mi spuneti si mie cati segmenti intra intr-un set? banuiesc ca 12 din moment ce sunt 3/cilindru si 4 cilindrii. dar fiind de marimi / modele diferite banuiesc ca nu vrea nimeni sa ajunga la el vre-un set cu niste segmenti la fel sau diferiti.
Prima poza e o masina...FOOOARTE asemanatoare

..doar ca cea achizitionata are farurile alea mici rotunde...si nu are numere...INCA
iar pt carcotasi

... am 2 forduri mondeo mk.1 break. am cu ce sa car bagaje si sa ma duc la drumuri lungi.
AERISITORARELE DE FRANA ...LE DAU LA PACHET CATE 3 BUCATI.
cine mai doreste cine mai pofteste. am vreo 20-25 cred.
am fost in piata am luat un spray de curatat rugina.
rezultatele sunt urmatoarele :
culbutori nu au nimic, ce rugina aparuse s-a luat la primu "fs" aplicat.
axele cu came si alea sunt bune.
cuzinetii ..prezinta niste urme care din cate imi dau seama s-ar duce.dar nu mai am spray si nu ma mai duc sa cumpar altul
camasile de pistoane..2 sunt bune, 1 ce si ce, iar alta in functie de ce crede cel care ar fi interesat sa le ia.
sunt cu pata rosie pe ele.
la fel, daca s-ar duce la curatat in solutie/sau s-ar aloca mai mult timp pt curatare s-ar rezolva si astea. nu au rugina intrata in material.eu nu am sters cu nimic abraziv (doar cu o carpa ca nu se mai uscau pt poza pe interior)
la pozele cuzinetilor...in poza in care apar toti sunt dupa o curatare rapida. iar cel mai afectat dintre ei apare ulterior in poza din mana mea dupa ce am mai insitat cu spray-ul
REVENIND
o sa fac astazi lista si tot azi o sa trimit ultimele mesaje celor care deja m-au contactat.
probabil pana la sf saptamanii (depinzand si de cutiile pe care le am prin casa) o sa plece pachetele.
Bafta !!!