dupa cum spune si titlul vand set jante borbet r15 4*108 ET 40,6J originale de ford incaltate cu cauciucuri pirelli 205 55,doua cu uzura 20-30%,doua mai tocite,eventual schimb cu altele tot aliaj 4*108 R 15/16 pt a le folosi pe citroen.
jantele nu sunt lovite sau zgariate in profunzime dupa cum se pot vedea si in poze
detalii id:madmaxhwz pret 150 euro
ionut, alea ale tale erau cu buza si aveau spitele mai la interior, de aia frecau in etrier; astea sunt cu spitele la exterior, si de aia nu freaca niciunde.
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
Re: vand jante borbet r15 4*108
Aha....am inteles...Merci de lamurire Nic...Oricum raman fan tot celor cu buza Vezi sa te interesezi de alea din Craiova si sa-mi spui parerea ta Scuze de off Madaline....
nu e problema,intr-adevar astea nu ating de etrier,chiar au destul de multa distanta,singura lor "problema",daca o pot numi, asa e ca vin destul de aproape de interiorul masini,pe fata de amortizor respectiv pe spate de capatul surubului de la puntea spate