Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Craiova - 28.08.2004

Craiova - 28.08.2004 Sambata 28 august o noua etapa de viteza va avea loc pe aeroportul din Craiova

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-08-04, 00:59   #31
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

misto raspuns ... good point
g-spott is offline  
Old 26-08-04, 01:16   #32
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

eu nu mai cred nimik pana nu vad un raspuns clar de la organizatori.. !
BoSsuL3TZ is offline  
Old 26-08-04, 01:18   #33
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
nu dai banu nu pui botu.... ce draq....
Scuza-ma ca nu sunt fraier sa pun botu' la toate taxele aberante pe care le cere oricine. Eu nu zic sa nu fie taxe,dar 50 de mii de spectator mi se pare destul de mult si la o adica un spectator poate sa \"intre\" oricum,ca nu e imprejmuit locul.

Ah,alta idee (cuvant urat) e asta cu provincia care sa nu plateasca. Pai eu cand am fost la Buc. nu m-a intrebat nimeni daca sunt din provincie,mi-au luat banii si gata.De unde pana unde ideea asta,sa nu se ia bani provinciei?!
Lao is offline  
Old 26-08-04, 01:23   #34
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Lao\"
Eu nu zic sa nu fie taxe,dar 50 de mii de spectator mi se pare destul de mult si la o adica un spectator poate sa \"intre\" oricum,ca nu e imprejmuit locul.
Pista aeroportului nu e imprejmuita? Lao, se tine in interiorul aeroportului, nu pe pista aia varza, pe care se faceau ilegalele!
Gabi is offline  
Old 26-08-04, 01:27   #35
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Pista aeroportului nu e imprejmuita? Lao, se tine in interiorul aeroportului, nu pe pista aia varza, pe care se faceau ilegalele!
De pe pista aia varza se poate intra usor pe pista principala.E ditamai pamantul.
Lao is offline  
Old 26-08-04, 01:28   #36
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Lao: nu cred ca baietii de la Bucuresti nu s-au gandit la asta. Cred ca o sa se inchida cumva.
Gabi is offline  
Old 26-08-04, 01:57   #37
BogdanCMS
Guest

Cand o sa inteleaga lumea ca nimic nu e gratuit pe lumea asta...s-a stabilit 100k pt participanti si 50k pt spectatori si tot se face gura...pai ziceti mersi ca n-au bagat 500k pt concurenti si 150k pt spectatori, atunci ce mai ziceati? 50k pt spectatori mi se pare EXTREM de putin(o sticla de cola la 2L, dati-o-n colo de treaba, sau o bere obosita la terasa) si e normal sa se taxeze TOTI spectatorii, indiferent de origine...si pt participanti mi se pare putin 100k, avand in vedere ca se organizeaza unde se organizeaza...la fel e normal este ca si cei veniti de la 300km sau mai mult sa nu plateasca taxa, SAU eventual taxa redusa, de 50k(o idee), avand in vedere cheltuielile cu deplasarea si efortul indurat atata drum pt 1 liniutza-2...Si cine spune ca banii ii ia 4tuning sau cineva de aici, e paralel total cu fenomenul...Asha ca toate discutiile legate de \"mai bine 20, mai bine nimic\" mi se par inutile, de indata ce S-A HOTARAT asta...

Old 26-08-04, 02:05   #38
Mondeo
Extreme Racing Member

Stage 5

Mondeo's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

bah atzi inebunit cu atatea posturi referitoare la taxa de intrare: lasatzio ca surpriza
pe cei care scriu pe 4tuning kiar ne deranjeaza 50k? ...mie greu sa cred
nu va mai faceti griji va veni lumea
Old 26-08-04, 02:09   #39
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Claudiu: din partea mea, sa fie si 200k, ca tot vin, dar lamureste-ma si pe mine - CINE TI-A ZIS CA BANII DE LA SPECTATORI VIN LA 4TUNING?
Gabi is offline  
Old 26-08-04, 09:19   #40
Mondeo
Extreme Racing Member

Stage 5

Mondeo's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

Legal racing-ul mah, scz pt greseala facuta

ideea era ca nu cei din craiova tzin neaparat de taxa, dar ganditziva ca sunt shi keltuieli (un jandarm = 1 milion shi probabil nu vor fi putini ), salvare, kirie ...
Mondeo is offline  
Old 26-08-04, 09:56   #41
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Mondeo\"
(un jandarm = 1 milion shi probabil nu vor fi putini ), salvare, kirie ...
Cum draq sa ia mah fiecare jandarm un milion.Mah,tu nu te trezisi bine,ce draq?!
Pai ma fac si eu jandarm si ma las de liniute.Ce,e de ici de colo un milion pt. 4-5 ore?!

Taxa trebuie platita de absolut toata lumea,indiferent de unde vine.Fiti siguri ca la o viitoare cursa in tara,se pune taxa indiferent de unde veniti voi.
Lao is offline  
Old 26-08-04, 09:58   #42
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:
Originally Posted by \"g-spott\"
Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
4tuningul ia banii???? NU CRED!!!!!! Poate vroiai sa zici LEGAL RACING!!!
Din care am inteles, Clubul Sportiv Legal Racing este o organizatie non-profit... Asa ca nu cred ca lor le iese vreun chir .... Cred ca ar fi amendati daca ar face asa ceva.

ca si 4tuning-ul ca si NSL-ul ...
Mondeo citeste si tu ca poate nu mai dai bine cu ochii!!!
Old 26-08-04, 11:01   #43
COIOTU` JR.

Stage 5

Mah ce dreaq avetzi.......................???????
Pana acum era bucurie mare ca sunt legale pe aeroport la CRAIOVA.......................shi acum atzi inceput sa va certatzi totzi pentru un *** de taxa??????????????????????????
Da`o-n *** de taxa............ca nu moare lumea daca da 30 40 sau 50 de mii pentru a vedea liniutze..................Oricum s-ar putea sa nu mai vina nici jumate din cei ce vor sa vina deoarece multzi nu shtiu de taxa .....shi cand vor ajunge acolo......shi daca \"din intamplare\" nu vor avea bani la ei.......ce vor face?=> se vor intoarce inapoi! Il consider un lucru`.............asha..................ma abtzin............
Nu cred ca vor veni asha multzi spectatori din cauza acestei taxe...........................
Mie mi`e indiferent ca e taxa sau nu.........dar ganditziva la totzi in general............
Old 26-08-04, 11:59   #44
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Mondeo\"
[b](un jandarm = 1 milion shi probabil nu vor fi putini

care jandarmi in primul rand ? ...ca parca nu se punea nici un jandarm pe-acolo ... iar un milion de jandarm ...sunt de acord cu Lao ...ce dreaq hai ca ne facem toti jandarmi stam vedem si cursa ...si luam si bani ! Get Real !
Old 26-08-04, 12:16   #45
bogdan
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

bogdan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[FORD]
[2 Roti]
[Old School Cars]

eu personal cred ca nu sunteti sanatosi la cap!!!!!!!!!iar omul care crede ca 50000 este mult ca spectator il las eu sa-mi stearga geamurile si ii dau 50k daca nu-si permite!!!!!!!

terminati cu prostiile astea din partea mea as fi vrut ca spectatorii sa dea 500k poate asa o sa stea cuminti la locul lor sa vada de ce au dat banii,

iar 100 pentru participanti este ok cu toate ca pe majoritatea dintre noi ne costa aproape 2 milioane benzina, da lasa ca merge!
ce cacat va dati cu curu de pamant pentru atatia bani!!!!

taxele sunt foarte mici ,
si daca nu credeti facetiva jandarmi !

- Copyright 2025 4Tuning -