Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masini BMW de vanzare

Masini BMW de vanzare Masini BMW de vanzare si piese pentru BMW

Reply

Thread Tools
Old 14-09-10, 15:27   #16
y_u_s

Stage 5

y_u_s's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Dezmembrez E30 coupe

Salut, motorul este dat jos, se poate trimite oricand, singura chestie e ca nu prea mai am inceredere sa trimit asa...mai am de primit ceva bani si inca mai stau dupa lume, deja nu mai imi permit sa imprumut eu bani bazandu-ma pe ce ar trebui sa primesc...ma rog, astazi voi face poze la motor, voi desface capacul de la chiulasa pentru poze, il dau jos de pe cutie si il mai tin cateve zile intreg, dupa care voi incepe sa desfac la el daca nu va fi nimeni interesat...
Stima!
y_u_s is offline   Reply With Quote
Old 14-09-10, 15:49   #17
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by y_u_s View Post
Salut, motorul este dat jos, se poate trimite oricand, singura chestie e ca nu prea mai am inceredere sa trimit asa...mai am de primit ceva bani si inca mai stau dupa lume, deja nu mai imi permit sa imprumut eu bani bazandu-ma pe ce ar trebui sa primesc...ma rog, astazi voi face poze la motor, voi desface capacul de la chiulasa pentru poze, il dau jos de pe cutie si il mai tin cateve zile intreg, dupa care voi incepe sa desfac la el daca nu va fi nimeni interesat...
Stima!
Inteles...mie imi trebuie "ieri" ca merg fara serco si e crima si pedeapsa, comand de la altcineva care e dispus sa trimita! Am mai luat de la baieti de pe forum si n-am avut probleme gen bani si alte chestii...
Multumesc!
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 14-09-10, 16:18   #18
Cataaa_

Stage 5

Cataaa_'s Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by y_u_s View Post
Motor 2.0 12 valve motronic cu cutie si cardan si multe alte piese...
Eu inca sunt interesat de motor , lasa`mi pm cu numarul tau ca sa vorbim mai multe .
Cataaa_ is offline   Reply With Quote
Old 14-09-10, 16:32   #19
y_u_s

Stage 5

y_u_s's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

0766449688/0742219199 nr de telefon, am 2 usi de coupe complete, cu geamuri fete de usi etc, luneta, geamurile spate de coupe ionizate, in stare buna, chedere si multe altele...preturile sunt cat se poate de negociabile!

Last edited by y_u_s; 14-09-10 at 16:37.
y_u_s is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -