![]() |
Dezmembrez E30 coupe
Dezmembrez E3o în 2 uşi. Iată şi o listă de piese:
Caroserie: -Uşi stânga-dreapta complete în stare bună.................................200 lei/buc -capotă motor............................................. ...........................100lei -capotă portbagaj......................................... ...........................70 lei -aripi faţă stânga-dreapta puţin ruginite în partea de jos..................50lei/buc -4 jante cu cauciucuri........................................ ..................150 lei toate 4 -geamurile laterale de pe uşile faţă..........................................70 lei/buc -geamurile laterale spate............................................. ...........50 lei/buc -luneta............................................ ....................................100lei -parbriz........................................... .....................................100lei -carcase oglinzi laterale.........................................7 0 lei/buc sau 100 ambele -sticlă oglindă laterală dreapta........................................... .50 lei -faruri............................................ .....................70/buc sau 100 ambele -stopuri........................................... ....................50 lei -braţe ştergătoare etc Interior: -oglindă retrovizoare...................................... ..........................30 lei -feţe de uşi din piele neagră...........................................3 00 lei toate 4 -bord, puţin crăpat............................................ ...........50 lei -consolă schimbător........................................ ..............30 lei -parasolare negre............................................. .............30 lei/buc (4buc) -volan M-tech 1................................................. ........120 lei, puţin uzat -banchetă spate cu spătar negre, în stare bună..................150 lei etc Motor-2.0, 6 cilindri, 12 valve cu electrică, cutie şi cardan..................150 E -bloc motor 2.0............................................... ....................200 lei -chiulasă completă.......................................... .....................200 lei -cutie............................................. ...................................150 lei -cardan............................................ ..................................100 lei -ECU............................................... ...................................150 lei -baie ulei.............................................. ...............................100 lei -capac chiulasă.......................................... ..........................100 lei ...şi altele Preţurile au rol informativ, pentru alte piese întrebaţi, cu siguranţă am omis multe dintre ele... Contact: Mess: "yus4ucar" sau "haxxor_uck" Tel: 0742219199/0766449688 Iustin |
Re: Dezmembrez E30 coupe
Manson schimbator?
|
Norocel YUS!
4 jante cu cauciucuri...pe 14? 15? 16? (ce jante (j) aliaj/tabla...ce cauciucuri) + Fusta bara fata Scaune fata Arcuri (daca sunt sport cu 40/40 drop) Trusa chei Semnale Proiectoare eleron de luneta + niste elemente de prindere intre chederele masinii...am sa pozez exact sa'ti arat ca asa nu stiu :) AStept un raspuns pe pm ori aici. Ms anticipat |
caroseria cheala cat este? are rugina ceva?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster Norocel YUS! Salutare! 4 jante cu cauciucuri...pe 14? 15? 16? (ce jante (j) aliaj/tabla...ce cauciucuri) 4”, 185/55/14 cred...nici nu știu, cred că sunt jantele stock de 316...deocamdată e în standby cu ele... + Fusta bara fata Scaune fata Arcuri (daca sunt sport cu 40/40 drop) Trusa chei Semnale Proiectoare eleron de luneta Din ce ai enumerat aici, decât scaunele față (recaro, deocamdată nu le dau), arcurile care cică ar fi ceva mai joase, iar fusta bănuiesc că te referi la aia de plastic...pe care nu o mai am... + niste elemente de prindere intre chederele masinii...am sa pozez exact sa'ti arat ca asa nu stiu elemente de prindere, găsim... |
Prețurile sunt negociabile!
|
Cat vrei pe arcuri si ce firma sunt? Stopurile sunt inguste sau late?
|
Arcurile sunt cele stock, stopurile sunt cele inguste, unul din ele este putin crăpat...
|
ma intereseaza motorul complet , iti ofer un set de jante Remotec A 16` 8j toate , interesat ?
|
Pompa servo in stare buna?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Păi e simplu, vii, o vezi, o probezi, dacă îţi curge după ce o montezi la tine îţi dau banii înapoi, nu mă îmbogăţesc din asta...
|
Motor 2.0 12 valve motronic cu cutie si cardan si multe alte piese...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning