| Masini de teren 4X4 Sectiune dedicata pasionatilor de Off-Road & 4X4 |
29-07-10, 22:20
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [DACIA]
|
Re: ARO
 Cutia ACUMULATORILOR e "varza" trebuie sa vad cum o rezolv, daca nu o schimb cu una noua...
|
|
|
29-07-10, 22:28
|
|
 Stage 5
|
pt echilibrare d mase, nu crezi ca ar fi mai ok sa-i pui prin spate, stg/dr ?
pragurile trebuia sa le fabrici , putin mai groase decat stock si cu cva drenaje(sper ca ai observat ca statea prost) si prinderi pt scari.in capul pragurilor fa o gura d vizitare sa poti sa le grunduiesti/ceruiesti.daca nu protejezi interior cavitatile, geaba vopsea p exterior.
la stalpii dintre usi, trebuia sa desfaci partea dreapta (interioara) si sa o faci din material mai gros.
trb intariti si stalpii fata la colturile d sus ale parbrizului.
daca ai un hayon d studiu, iti propun sa-l faci din 2 bucati, luneta se deschide in sus, partea d jos ca la M461, pt vanatoare e mult mai practic asa  ...un mistret, o atentie...din pacate e buna si ca banc d lucru daca ai ghinion...
Last edited by brownshark; 29-07-10 at 22:42.
|
|
|
30-07-10, 02:06
|
|
 Stage 5
|
brownshark e interesant ce spui tu, o sa tin cont de unele chestii care mai pot inca sa le fac... mersii!...
|
|
|
30-07-10, 07:23
|
|
 Stage 5
|
Bravo Nelutu asteptam masina sa vedem cum arata dupa stratul de vopsea
|
|
|
30-07-10, 07:56
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Oh, man !
La toata mizeria ce s-o adunat acolo īn dealungul anilor, care ai dat-o jos acuma, cred ca-i masina cu 100 kg mai usoara.
Asa mai zic si eu restaurare.
Aia carora l-e place numai sa cīrpaceasca la suprafata, ar trebui sa-si ia de aici un exxemplu.
|
|
|
07-08-10, 23:01
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SOLENZAXJG
Bravo Nelutu asteptam masina sa vedem cum arata dupa stratul de vopsea 
|
mai ai de asteptat  nu prea imi iese cum vreau cu timpu, dar incet incet sper sa o termin pana incepe sezonul de vanatoare
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Oh, man !
La toata mizeria ce s-o adunat acolo īn dealungul anilor, care ai dat-o jos acuma, cred ca-i masina cu 100 kg mai usoara.
.
|
Da, ai dreptate, am scos ceva pamant din pragurile alea vechi  sper ca in astea noi nu se v aduna pt ca am sa largesc gaurile.... dupa ce le umplu cu ceara, o las sa se scurga apoi largesc gaurile inferioare sa pot baga furtunul sa le spal pe dinauntru dupa fiecare noroiala....
|
08-08-10, 00:36
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
08-08-10, 00:46
|
|
 Stage 5
|
Cutia ACUMULATORILOR :
1: Curatat,
2: vopsit cu grund,
3: suflat vopsea texturata GRI,
4: tratat cu autovapant negru,
Autovapantul:
5: urmeaza vopsea strat 1 maro si final gri metalizat...
|
|
|
08-08-10, 00:48
|
|
 Stage 5
|
Aripile interioare:
- au fost sudate unde au avut crapaturi de la trepidatii, a fost indepartata rugina, tratate cu grund si apoi tratate cu autovapant si urmeaza a fi revopsite in GRI METAL...
|
|
|
08-08-10, 11:52
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nelutz69
Da, ai dreptate, am scos ceva pamant din pragurile alea vechi  sper ca in astea noi nu se v aduna pt ca am sa largesc gaurile.... dupa ce le umplu cu ceara, o las sa se scurga apoi largesc gaurile inferioare sa pot baga furtunul sa le spal pe dinauntru dupa fiecare noroiala....
|
Parerea mea e, dupa ce l-e dai cu ceara sa l-e īnchizi cīt se poate de etans īncīt sa nu mai intre nimic, ca sa n-ai ce sa cureti.
Dupa ce ai tras pragurile cu ceara fierbinte sub presiune, nu trebuie sa-ti mai bati capul de rugina asa ca, de ce gaurile?
Referitor la suportul acumulator, dependet de ce acumulator īi pui, sa sti ca autovapant-ul asta nu prea rezista la coroziune de acid (daca se scurge ceva).
īn locul tau asi fi dat vreo 3 - 4 straturi de spray de zinc.
Last edited by CyberCSX; 08-08-10 at 11:54.
|
|
|
08-08-10, 14:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Parerea mea e, dupa ce l-e dai cu ceara sa l-e īnchizi cīt se poate de etans īncīt sa nu mai intre nimic, ca sa n-ai ce sa cureti.
Dupa ce ai tras pragurile cu ceara fierbinte sub presiune, nu trebuie sa-ti mai bati capul de rugina asa ca, de ce gaurile?
Referitor la suportul acumulator, dependet de ce acumulator īi pui, sa sti ca autovapant-ul asta nu prea rezista la coroziune de acid (daca se scurge ceva).
īn locul tau asi fi dat vreo 3 - 4 straturi de spray de zinc.
|
-ele sant inchise etans acum, voi astupa gaurile cu niste doape pt a sta ceara apoi dupa ce o dau jos le destup, mi frica de condens si etanse nu vor ramane mult timp dupa ce masina va intra in teren, torsionarea e mare si vor aparea fisuri, iar la trecerea prin vaduri de apa va intra destula si risc sa ramana acolo daca nu are pe unde sa se scurga, daca e bine vantilat si indepartez periodic depunerile de nisip si mal va rezista o perioda destul de mare cred eu .... Gaurile, pt ventilatie si spalarea mai comoda a interiorului...
- Cutia ACUMULATORILOR o voi da si cu zinc, mersi de sfat, e idee buna ...
|
|
|
08-08-10, 14:44
|
|
 Stage 5
|
Caroseria :
1: GRUND + Mastic (la toate imbinarile)
2: Antifon TEXTURAT - GRI
3: AUTOVAPANT - NEGRU
4: VOPSEA primul Strat - Maro/Visiniu
5 :VOPSEA al doilea Strat - GRI - (urmeaza)
|
|
|
08-08-10, 14:45
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
08-08-10, 19:12
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [FORD]
|
super tare! cat o fost compresoru ala albastru?
|
|
|
08-08-10, 19:42
|
|
 Stage 5
|
daca vopseaua aia gri nu este special rezistenta la temperaturi inalte atunci ti se va exfolia de pe motor
|
|
|
|
|