AS AVEA SI EU O MARE RUGAMINTE CATRE ORGANIZATORII CURSELOR DE LA IASI. AS VREA CA INAINTEA CURSELOR CU VRE-O 2 SAPTAMANI SA SE FACA MULT MAI MARE PROMO PRIN IASI PT CA ASA AR VENI SI MAI MULTE MASINI IAR DE OAMENI NICI NU SE MAI PUNE VORBA. CA EU AM ASTEPTAT UN AN DE ZILE ACEASTE CURSE DE LA IASI SI AM AFLAT ABIA SAMBATA SEARA CA AU FOST CURSE. DECI AS RUGA SA FIE MULT MAI MULT PROMO. VA MULTZUMESC!
steph> in locul tau as tace din gura la faza cu kitchurile de dacii, nu uita ca u ai semn de renault pe break! si data viitoare cand postezi poate nu o sa mai scrii toate replicile mele care ti le-am dat cand comentam impreuna filmuletele la tine acasa (gen \"concentratie de kitchuri pe metru patrat\" sau \"liniute impotriva naturii\" care de fapt erau liniute impotriva sortii dar cred ca ai uitat u termenul pana am plecat io de la tine si ai postat repede pe forum replicile mele)! ok kido?
De dacii nu mai comentez nimica . M-am obisnuit deja cu imaginile astea triste .
ALXutz > mori cu replicile ``tale`` cu tot :P :P :P si semnu re reno da-i in @#$% mea paia de la servici ma-m trezit cu el pe bot ... las kdau acu` examenu si sar cu ranga pe ea ii dau jos toata mask dak nu se dezlipeste singur. asa . k nu mai mank rahat k shti k nu l-am pus io