Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Turbine & Blow Off

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-09-08, 22:19   #1
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
Default Kit flame thrower

Vand kit flame thrower ...compatibil pe orice masina 270 RON
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ec603be7454.JPG
Views:	454
Size:	19.0 KB
ID:	656768  
IonutzMFF is offline  
Old 08-10-08, 01:59   #2
scorpionreptyle

Stage 4

scorpionreptyle's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: Kit flame thrower

...cred ca un kit dintr-asta se poate construi de un roman inventiv avand in vedere ca la turatii mai mari ies gaze nearse pe esapament. Tot ce trebuie este o bobina de inductie,o bujie,o gaura in esapament unde sa montezi bujia si un contact la bord pe care dak-l apesi rapid ,poti face bobina de inductie sa dea scanteie la bujie si sa arda gazele de pe tzeava. Tot ce e scump in kitul ala si nu stie romanul e unitatea aia electronica.Ea nu cred ca face altceva in afara de faptul ca trimite impulsuri la bobina (echivalent cu apasarea rapida a unui buton de contact).
scorpionreptyle is offline  
Old 08-10-08, 08:39   #3
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

il vrei?
IonutzMFF is offline  
Old 08-10-08, 21:54   #4
scorpionreptyle

Stage 4

scorpionreptyle's Avatar

Member of:
[2 Roti]

mai intai sunt preocupat de un kit turbo , dupa,..poate o sa-l cumpar. Sunt de parere ca trebuie sa am o masina pe masura ca sa-mi pot permite sa ma joc cu flacari pe evacuare !
Bafta la vanzari oricum !
scorpionreptyle is offline  
Old 12-01-09, 15:45   #5
aXelstorm
Ford Driver

Stage 5

aXelstorm's Avatar

Member of:
[FORD]

Ionut, smecheria asta necesita o anumita lungime sau un anume diametru al mufflerului (capatului de esapament)? Are o sursa de gaz, sau alt combustibil, sau arde ce ramane nears si scapa in evacuare?
Old 20-01-09, 21:41   #6
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

Sincer nu stiu asa multe despre kit'ul flame thrower , a fost un articol in revista Cox la un moment dat , se gasesc topic'uri chiar aici pe 4tuning
IonutzMFF is offline  
Old 21-01-09, 11:48   #7
sorcer

Stage 5

Quote:
Originally Posted by scorpionreptyle View Post
...cred ca un kit dintr-asta se poate construi de un roman inventiv avand in vedere ca la turatii mai mari ies gaze nearse pe esapament. Tot ce trebuie este o bobina de inductie,o bujie,o gaura in esapament unde sa montezi bujia si un contact la bord pe care dak-l apesi rapid ,poti face bobina de inductie sa dea scanteie la bujie si sa arda gazele de pe tzeava. Tot ce e scump in kitul ala si nu stie romanul e unitatea aia electronica.Ea nu cred ca face altceva in afara de faptul ca trimite impulsuri la bobina (echivalent cu apasarea rapida a unui buton de contact).
Sa stii ca nu e deloc complicat partea electrica , pt ca nu trebe sa aiba un timp exact ca la aprindere ! Se poate face foarte simplu cu cativa tranzistori si condensatoare . Practic orice circuit astabil sau bistabil se poate adapta ca sa faca treaba ! Pun pariu ca nici in cutia aia neagra nu e altceva (eventual un integrat care are functie de bistabil , care costa maxim 10 lei ).

Last edited by sorcer; 22-01-09 at 07:21.
sorcer is offline  
Old 31-08-09, 20:08   #8
mastersync

Stage 5

mastersync's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mai este valabil anuntul ?
mastersync is offline  
Old 01-09-09, 08:43   #9
IonutzMFF