![]() |
Kit flame thrower
1 Attachment(s)
Vand kit flame thrower ...compatibil pe orice masina 270 RON
|
Re: Kit flame thrower
...cred ca un kit dintr-asta se poate construi de un roman inventiv avand in vedere ca la turatii mai mari ies gaze nearse pe esapament. Tot ce trebuie este o bobina de inductie,o bujie,o gaura in esapament unde sa montezi bujia si un contact la bord pe care dak-l apesi rapid ,poti face bobina de inductie sa dea scanteie la bujie si sa arda gazele de pe tzeava. Tot ce e scump in kitul ala si nu stie romanul e unitatea aia electronica.Ea nu cred ca face altceva in afara de faptul ca trimite impulsuri la bobina (echivalent cu apasarea rapida a unui buton de contact).
|
il vrei? :)
|
:) mai intai sunt preocupat de un kit turbo , dupa,..poate o sa-l cumpar. Sunt de parere ca trebuie sa am o masina pe masura ca sa-mi pot permite sa ma joc cu flacari pe evacuare ! ;)
Bafta la vanzari oricum ! |
Ionut, smecheria asta necesita o anumita lungime sau un anume diametru al mufflerului (capatului de esapament)? Are o sursa de gaz, sau alt combustibil, sau arde ce ramane nears si scapa in evacuare?
|
Sincer nu stiu asa multe despre kit'ul flame thrower , a fost un articol in revista Cox la un moment dat , se gasesc topic'uri chiar aici pe 4tuning
|
Quote:
|
mai este valabil anuntul ?
|
Se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning