Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Turbine & Blow Off (https://forum.4tuning.ro/465-turbine-and-blow-off.html)
-   -   Kit flame thrower (https://forum.4tuning.ro/465-turbine-and-blow-off/92525-kit-flame-thrower.html)

IonutzMFF 29-09-08 22:19

Kit flame thrower

1 Attachment(s)
Vand kit flame thrower ...compatibil pe orice masina 270 RON

scorpionreptyle 08-10-08 01:59

Re: Kit flame thrower

...cred ca un kit dintr-asta se poate construi de un roman inventiv avand in vedere ca la turatii mai mari ies gaze nearse pe esapament. Tot ce trebuie este o bobina de inductie,o bujie,o gaura in esapament unde sa montezi bujia si un contact la bord pe care dak-l apesi rapid ,poti face bobina de inductie sa dea scanteie la bujie si sa arda gazele de pe tzeava. Tot ce e scump in kitul ala si nu stie romanul e unitatea aia electronica.Ea nu cred ca face altceva in afara de faptul ca trimite impulsuri la bobina (echivalent cu apasarea rapida a unui buton de contact).

IonutzMFF 08-10-08 08:39

il vrei? :)

scorpionreptyle 08-10-08 21:54

:) mai intai sunt preocupat de un kit turbo , dupa,..poate o sa-l cumpar. Sunt de parere ca trebuie sa am o masina pe masura ca sa-mi pot permite sa ma joc cu flacari pe evacuare ! ;)
Bafta la vanzari oricum !

aXelstorm 12-01-09 15:45

Ionut, smecheria asta necesita o anumita lungime sau un anume diametru al mufflerului (capatului de esapament)? Are o sursa de gaz, sau alt combustibil, sau arde ce ramane nears si scapa in evacuare?

IonutzMFF 20-01-09 21:41

Sincer nu stiu asa multe despre kit'ul flame thrower , a fost un articol in revista Cox la un moment dat , se gasesc topic'uri chiar aici pe 4tuning

sorcer 21-01-09 11:48

Quote:

Originally Posted by scorpionreptyle (Post 1798200)
...cred ca un kit dintr-asta se poate construi de un roman inventiv avand in vedere ca la turatii mai mari ies gaze nearse pe esapament. Tot ce trebuie este o bobina de inductie,o bujie,o gaura in esapament unde sa montezi bujia si un contact la bord pe care dak-l apesi rapid ,poti face bobina de inductie sa dea scanteie la bujie si sa arda gazele de pe tzeava. Tot ce e scump in kitul ala si nu stie romanul e unitatea aia electronica.Ea nu cred ca face altceva in afara de faptul ca trimite impulsuri la bobina (echivalent cu apasarea rapida a unui buton de contact).

Sa stii ca nu e deloc complicat partea electrica , pt ca nu trebe sa aiba un timp exact ca la aprindere ! Se poate face foarte simplu cu cativa tranzistori si condensatoare . Practic orice circuit astabil sau bistabil se poate adapta ca sa faca treaba ! Pun pariu ca nici in cutia aia neagra nu e altceva (eventual un integrat care are functie de bistabil , care costa maxim 10 lei ).

mastersync 31-08-09 20:08

mai este valabil anuntul ?

IonutzMFF 01-09-09 08:43

Se poate inchide

All times are GMT +2. The time now is 15:44.

- Copyright 2026 4Tuning