pai ca si consum ar trebui sa fie de la 8% afara in sus..spre 13% in oras aglomerat
nu cred ca o pompa electrica poate scoate un debit mai mic decat una mecanica, adica nu e un motor gurmand, performant, incat sa aiba pompa mecanica un debit asa mare(are puitere mai mica decat un oltcit turbo
), si sa-mi fac griji de debitul prea MIC al pompei electrice, de aia si vreau una cu debit mic, cum este DAMAS-ul, am auzit ca pe un Oltcit duce 2 DELL ORTO duble fara probleme, deci eu nu-mi fac griji ca pompa de DAMAS nu ar duce, doar ca azi am reusit sa fac una din pompele mecanice sa functioneze..desi m-am chinuit de o luna si ceva..cu 4 pompe mecanice..acum una merge
oricum, eu vroiam sa fac dublu-retur daca montam o pompa electrica alta in afara de cea de DAMAS, adica cel din caeb ramanea si ii montam si eu un T inainte de carb, chiar am pregatit unul
topic inchis, s-a rezolvat problema, daca mai vreti sa oferiti vre-o pompa ieftina cat de tarziu dupa aceasta data, nu ezitati sa dati PM, am 9 masini asa ca..