Ideea e ca becul e c5w acum nush ce marime are, 42 sau 35mm...o sa ma duc sa scot unu sa-l masor...
stiu care e modelul( iti pun o poza sa vezi) majoritatea auto au 36mm..dar e posibil la tine sa ai din acela mare 42mm...(sami spui masina si unde vrei sa-l montezi)
hmm atunci as dori si eu 2 becuri pe spate la numar si 2 pe pozitie fata alb sau alb xenon la un golf 4 Variant imi spui si mie ca ma ajunge si cum facem sa mi el trimiti eu sunt din bacau
Salut, vezi k tiam trimis comanda pe la 11 de dimineata... sami trimiti niste poze cu ele montate ms si salut!
stiu care e modelul( iti pun o poza sa vezi) majoritatea auto au 36mm..dar e posibil la tine sa ai din acela mare 42mm...(sami spui masina si unde vrei sa-l montezi)
Masina: e46 320i, luminile pentru numarul de inmatriculare...
pentru pozitii spate ai ceva care sa se aprinda si altfel? gen..cercul de la golf 5 ..etc? pt ca daca ai un bec patratel cu 8 leduri pe el nu o sa dea prea bine pe g5.. am 2 pozitii/stop care formeaza un cerc..in total 4 pozitii
pentru pozitii spate ai ceva care sa se aprinda si altfel? gen..cercul de la golf 5 ..etc? pt ca daca ai un bec patratel cu 8 leduri pe el nu o sa dea prea bine pe g5.. am 2 pozitii/stop care formeaza un cerc..in total 4 pozitii
Salut..am asa ceva..sunt 60ron setul(poza 1) si 40ron bucata(poza 2 si 3)..altceva nu am ce sa-ti dau...
...up...o sa fiu plecat din Bucuresti de MARTI PANA SAMBATA...pt comenzi lasati pe mail sau pe mess...imi cer scuze..imediat cum ajung se vor onora !!!