inseamna ca ai pus numai pe vechituri de masini....
eu am astra H , cand ne intalnim sa vezi ca nu merg ?
computeru de bord de la astra iti arata cand ai un bec ars, care e becu ars, am incercat acum un an sa imi pun, puneam doar un singur bec pe stop si restu le lasam, eu am 6 becuri pe stop, si imi taia tot curentu pe partea unde puneam pt ca nu vedea consumatori, consumul era prea mic...la fel si la noul a6, passat, si alte balarii care au computer de bord din asta mai inteligent...deci din alea 99% cred ca se injumatateste...pe citroen C4 de ex merg...dar c4 .....
incearca sa il legi cu o rezistenta...si astfel computerul de bord va vedea consumatori.
....NOU....
Leduri NOI pentru POZITII ( bat foarte TAREE )
pentru INTERIOR placuta cu 12 14 16 20 LED-uri SUPERFLUX !!!
NUMERE placuta cu 2 4 6 LED-uri SUPERFLUX !!!
....STOC NOU !!!
ma intereseaza sa imi fac stopurile cu LED ca oricum mi s-au ars cateva becuri de la stop si macar sa fac o treaba.
vreau un pret pentru stop pe frana si pozitii pentru ambele triple ! ( precizez ca pe semnal deja am led ) .. masina este un golf 5 - 2004(2005)
...sa inteleg k vrei sa iti confectionez eu STOPURILE CU LED..dar eu nu pot face asa cevva...( sau nu fac EU asa ceva ) ...eu doar ce pot sa-ti fac este sa iti skimb clasicul bec al tau...acela cu filament...in unul cu LED..si o sa iti rezulte stopul cu bec LED...daca iti convine asa...( si credema k o sa se vada frumos ) contacteaza-ma pe privat, mess ( suntaldracu-id mess ), 0727 875 635 la tel !....O zii buna!
p.s. ai atasat becul LED sa iti dai seama ce iti skimb eu...
da...exact asa.. sa inlocuiesc becul original cu ce ai tu ! m-ai inteles gresit in primul post! .. nu vreau sa imi confectionezi stopul .. de asta o sa ma ocup pe urma dupa ce pun becurile astea cu LED ... fa-mi un pret pe privat. Apropo la mine imi arata pe bord cand e ars becul
da...exact asa.. sa inlocuiesc becul original cu ce ai tu ! m-ai inteles gresit in primul post! .. nu vreau sa imi confectionezi stopul .. de asta o sa ma ocup pe urma dupa ce pun becurile astea cu LED ... fa-mi un pret pe privat. Apropo la mine imi arata pe bord cand e ars becul
...sper sa fi dat pe privat mesajul..daca nu da-mi adresa de mail si iti dau acolo..salut!
Cat e pt o lampa de ceata spate (bec normal, lumina rosie, poli centrati)? Si pt semnalizari, tot asa, poli centari... Daca imi faci o oferta buna sunt interesat de 4 bucati semnalizari, o bucata stop ceata si eventual inca una pt lampa de mers inapoi... Si placutele cu leduri pt numar ce dimensiuni au?
Cat e pt o lampa de ceata spate (bec normal, lumina rosie, poli centrati)? Si pt semnalizari, tot asa, poli centari... Daca imi faci o oferta buna sunt interesat de 4 bucati semnalizari, o bucata stop ceata si eventual inca una pt lampa de mers inapoi... Si placutele cu leduri pt numar ce dimensiuni au?
Salut..pt preturi ai pe prima pagina la primul post al meu...dar pt oferte...iti dau un mesaj cu preturi...dimensiunile sunt de 32mm4led; 36mm 6led si 42mm cu 9 led..
NOU!!! ACUM SI XENON = FAXA SCURTA = BI-XENON = PROIECTOARE
PRETURI
Varianta kit pentru faza scurta520 RON
Varianta kit BI-Xenon ambele faze (H4)650 RON
Kitul contine:
· 2 balasturi digitale SIEMENS
· 2 becuri xenon HID
· cabluri conexiune
· elemente fixare balasturi si cabluri
· manual instalare
· certificat de garantie
GARANTIE 1AN LA BALASTURI SI 1 AN LA BECURI