eu mam inscris.. imi asteptam..randul..ca sa ma dau..dar nam mai apucat...eram la grupa h....np..adica ma dadeam odata demonstrativ...organizarea..a fost cam slabuta..iar..dupa 5..ore state..in frig..nam mai putut..ca..sa stau ca mai eram cu cateva persoane dupa mine..si am plecat..oricum..nu sa terminat pana la capat...dupa grupa d..sau terminat..din ...cate..am inteles..eu..a fost ceva cearta..nu stiu...si eu mias..fi dorit..sa ma dau imi pare..rau daca am dezamagit pe cineva..dar na fost ultima..cursa....deci..

vad..ca sunt cativa..membti noi...pe forum pe care nui cunosc..oricum..sincer...poate..ca nu mam uitat..pe drum la lume in drum spre aeroport..sa vad care imi face cu mana sau nu ca eram cam grabit...eram si vreo 4 in masina....peste o saptamana vin la bucuresti...apropo..alpina..d10 este diesel..auzeam lumea prin parcare..ca vb..de un alpina v10

am facut cu bmw...acuma cateva zile in oras..merge..destul..de bine pt un diesel...ce ma impresionat foarate..mult au fost 2 seaturi..de la pitstop....leon..tdi a avut o plecare spectaculoasa..