Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Curse necatalogate

Curse necatalogate Arhiva curselor care au avut loc inainte de mai 2004

Reply

Thread Tools
Old 18-04-04, 23:07   #46
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

sunt foarte suparat ... vreau sa zic ca am vrut sa ma dau ... si cand am ajuns si eu la ghereta aia de inscriere nu mai aveau numere. na ok ... am ajuns cu intarziere un pikutz ... da ce sa fac ... aveam treaba. dupa aia am stat o ora intr-o inghesuiala crunta sa ajung sa intru in aeroport ... si cand am ajuns langa pista nu vedeam nimic. m-am enervat pe politia romana ... sau jandarmeria ... same shit ... care nu s-au dezmintit nici de data asta (adica still stupid) ... pe langa ca nu te lasau sa vezi nimic ... se plimbau cu cacaturile alea de masini ... cand era o cursa ceva se baga ala cu duba in fata si urla la tine ... DUPA LINIE VA RUGAM! ... shi de strabunici de speta a 14-a i-am injurat. iar masinile ... au fost ceva ... aia a fost partea mai buna. oricum parerea mea pentru cei de la NSL. Daca tot organizati si luati bani ... faceti domnule ceva. Ca nu ati facut nimic pentru organizare. Decat sa luati bani. Cum sa ramaneti mah, fara numere de concurs? Rusinica!
Old 18-04-04, 23:07   #47
cj82ufo

Stage 5

cj82ufo's Avatar

kwx parca era dacia aia tare de bucuresti .ce tare la luat pe ala cu audi,inca a facut burn out si apoi a plecat si la si ajuns
tare de tot
respect
cj82ufo is offline   Reply With Quote
Old 18-04-04, 23:11   #48
zetemte

Presedinte Insomnia Racing

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Mi-a placut !

Nu am putut sa particip, dar orcum am putut sa vad

Felicitari pentru organizatori! Am fost impresiont cu so many people have showed up!

Sper o sa fie la fel in Constanta!

Bafta!

Portocala Mecanica
zetemte is offline   Reply With Quote
Old 18-04-04, 23:15   #49
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

ufo, scuza-ma, dar kwx este unul din cei pe care mi-ar place sa-i vad pe standul de testare al cailor...
Kwx, no offense
Jeff is offline   Reply With Quote
Old 18-04-04, 23:16   #50
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]

Sa stiti ca cei care nu ati fost nu ati pierdut mare lucru decat show-ul beton facut de motocicletele de viteza cu burnout-uri si mers intr-o roata in picioare (burnout-uri au mai facut un BMW ursuletz, 2 MG-uri si ceva mai putin un Impreza). Cam atat s-a vazut ca dupa aia s-a intunecat si nu mai vedeai decat niste faruri si auzeai niste tobe f f zgomotoase. Pentru organizare , vorba carcotashilor, :oops: :oops: :oops: . Sper ca data viitoare cursele se vor face pe lumina sa se poata vedea ceva concret. Imi pare rau ca nu a participat Catalin cu rs4. In rest multe masini ce nu aveau ce cauta pe pista ( dacii mai batrane ca proprietarii lor ). Respect :ashamed:
Sc0OTeR is offline   Reply With Quote
Old 18-04-04, 23:26   #51
CrazyMind

Stage 2

CrazyMind's Avatar

Mai au fost dacii care erau vechi dar mergeau(unele).Exemplu Bogdan(KWX).Eu tot cu dacie veche am participat.Si nu cred ca m-am facut de ras(aprox.90-100 cai)
CrazyMind is offline   Reply With Quote
Old 18-04-04, 23:31   #52
CrazyMind

Stage 2

CrazyMind's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"zetemte\"
Mi-a placut !

Nu am putut sa particip, dar orcum am putut sa vad

Felicitari pentru organizatori! Am fost impresiont cu so many people have showed up!

Sper o sa fie la fel in Constanta!

Bafta!
Eu as zice mai bine felicitari participanti si public care a mers pe jos o carutza sa vada ceva.Si rusine pt. jandarmerie.
Old 18-04-04, 23:35   #53
Popescu Victor

Stage 2

Member of:
[SUBARU]

O sa incerc sa mai pun cateva...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dscn1382.jpg
Views:	171
Size:	210.1 KB
ID:	5445   Click image for larger version

Name:	dscn1379.jpg
Views:	155
Size:	289.4 KB
ID:	5446  
Popescu Victor is offline   Reply With Quote
Old 18-04-04, 23:50   #54
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"CrazyMind\"
Mai au fost dacii care erau vechi dar mergeau(unele).Exemplu Bogdan(KWX).Eu tot cu dacie veche am participat.Si nu cred ca m-am facut de ras(aprox.90-100 cai)

Tu erai cu Dacia aia de Arad? Mi-a placut cum ai mers!
PS: cand facem o mica intalnire la OMV ... mai vorbim si noi ... ma refer pt. toti care mai sunt in TM
n0namee is offline   Reply With Quote
Old 19-04-04, 00:05   #55
CrazyMind

Stage 2

CrazyMind's Avatar

Da eu am fost cu dacia aia de Arad.Ne putem intalnii in OMV cand vreti ca sunt student aici la Timisoara.
Old 19-04-04, 00:31   #56
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

na pai cand?
Old 19-04-04, 02:14   #57
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

eu mam inscris.. imi asteptam..randul..ca sa ma dau..dar nam mai apucat...eram la grupa h....np..adica ma dadeam odata demonstrativ...organizarea..a fost cam slabuta..iar..dupa 5..ore state..in frig..nam mai putut..ca..sa stau ca mai eram cu cateva persoane dupa mine..si am plecat..oricum..nu sa terminat pana la capat...dupa grupa d..sau terminat..din ...cate..am inteles..eu..a fost ceva cearta..nu stiu...si eu mias..fi dorit..sa ma dau imi pare..rau daca am dezamagit pe cineva..dar na fost ultima..cursa....deci.. vad..ca sunt cativa..membti noi...pe forum pe care nui cunosc..oricum..sincer...poate..ca nu mam uitat..pe drum la lume in drum spre aeroport..sa vad care imi face cu mana sau nu ca eram cam grabit...eram si vreo 4 in masina....peste o saptamana vin la bucuresti...apropo..alpina..d10 este diesel..auzeam lumea prin parcare..ca vb..de un alpina v10 am facut cu bmw...acuma cateva zile in oras..merge..destul..de bine pt un diesel...ce ma impresionat foarate..mult au fost 2 seaturi..de la pitstop....leon..tdi a avut o plecare spectaculoasa..
Old 19-04-04, 02:59   #58
BH-44-PVS

Stock

De ce o fost musai sa fie nocturna? sa nu vedem nimic numa farurile?altfel ar fi fost frumos!pacat ca organizarea a fost de ***!ma refer la departajarea masinilor pe categorii! eu am participat la A cu ce am putut si eu, si le spun RUSINICA celor care au peste 90 de cai, si se stiu ei care-s ( KWX ul de ex) si se baga la A. Ii usor asa sa castigi nu?Rusine sa va fie!
BH-44-PVS is offline   Reply With Quote
Old 19-04-04, 03:07   #59
DELITE

Stock

DELITE's Avatar

Cursele au inceput la ora 19 cu aproximatie si se tin seara deoarece atunci se poate inchiria pista pe care a fost concursul.Legat de numerele de concurs cred ca trebuie sa va amintesc ca au fost putin sub 200 de masini inscrise si s-a stat pana la 12 noaptea,ganditi-va si voi daca am fi inscris 300 poate 400 de masini (cea ce nu este deloc imposibil la cate masini competitive am vazut pe afara dupa ce am plecat ) ce ar fi iesit ?! Nu uitati ca suntem oameni si oameni mai gresesc mai ales dupa 24 de ore de nedormit si 9 de condus.Reprosuri se pot aduce foarte usor,spre exemplu concurenti din parcare pur si simplu au refuzat sa stea linistit la locul lor si au preferat sa rupa masinilie in parcare si sa riste acidentarea altor masini sau pietoni iar publicul ca si anul trecut a refuzat sa stea acolo unde au fost rugati.Daca si aceste situatii s-ar schimba pe viitor sunt convins ca ar aduce multe imbunatatiri concursului.In rest atmosfera a fost superba si mi-a facut placere sa fiu acolo.

Best Regards
DELITE is offline   Reply With Quote
Old 19-04-04, 03:09   #60
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"BH-44-PVS\"
De ce o fost musai sa fie nocturna? sa nu vedem nimic numa farurile?altfel ar fi fost frumos!pacat ca organizarea a fost de ***!ma refer la departajarea masinilor pe categorii! eu am participat la A cu ce am putut si eu, si le spun RUSINICA celor care au peste 90 de cai, si se stiu ei care-s ( KWX ul de ex) si se baga la A. Ii usor asa sa castigi nu?Rusine sa va fie!

hhiihihiih ... de chestia cu nocturna pot sa iti raspund si eu ... pentru ca numai atunci era aeroportul disponibil ... iar organizarea ... eu unul cred ca a fost gandita totusi ... doar ca nu s-au asteptat la atata lume. Cata ... imi pare rau ca nu ai apucat sa te dai ... am stat pana la capat numai sa iti fac poza ... oricum ... castigai clar ... da cred ca era mai fain un concurs intre tine si motociclete ca poate aveai o sansa ... ca pe Staici lau ...
ps: sugestie ... pt. organizatori. niste tribune!
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -