pai sa-mi dau si eu cu parerea...am participat si eu la clasa A cu o Lancia de 85 de cai
, la start a venit sebastian si m-a verificat sa vada daca n-am turbo sau ceva ca prea frumos suna motoru'
(e pe bune faza), si am luat un megane ce-i taxi prin oras cred, misto daca te gandesti ca masina e mai batrana ca mine
, in rest ce am vazut ca pilot dar si ca spectator pe margine mi-a facut placere, de organizare nu prea am ce sa zic, si ei sunt la inceput, se bazeaza mult pe voluntari, cred, spectatorii sunt multi ca de obicei in Tim cand e ceva ca lumea (ex. meciuri, curse, show aviatic) si nu prea ai cum sa-i controlezi...eu as da un sfat, sa lase spectatorii altadata si de-o parte si de alta a traseului inaintea curselor, dupa garduri...atunci ar vedea toata lumea cred...dar in viitor nu prea cred sa mai fie atata lume, mai ales cu fazele gen \"cursele s-au incheiat, multumim!\" din cauza publicului, hey what the f**k, lumea vrea sa vada masinile, nu? In rest, de masini nu prea aveti ce sa va plangeti, poate controale mai atente (haha cauta turbo la masina de 85 cai...mi-a placut), lumea nu prea are bani sa faca tuning la masini ca dincolo, daca s-ar lua dupa putere si dupa cum ar arata masina, nu ar fi mai mult de 20 de masini...am dreptate sau nu??? Lumea vine sa se distreze, nu? Eu am participat pt prima oara, data viitoare sper sa vin cu ceva mai respectabil, in rest toate cele bune celor care au participat, sper sa ne mai vedem la curse...