Eu nu demult am ajuns acasa, pentru ca a trebuit sa merg pe jos aproape tot drumul de la aeroport si pana in Complex (ca sa nu mai zic nimic de loialitate si bun simt din partea confratilor) si Catalin a trecut pe langa mine :P fara suparare oricum pentru ca erau 4 in masina
(ar fi fost un vis sa ma duca pana in Timisoara
) oricum ce vroiam sa zic (si motivul pe care m-am inscris pe acest forum) este ca imi pare foarte rau Catalin ca nu ai concurat azi (de ce mah?) si imi mai pare rau ca, cred ca nu ai vazut D10-le care a fost ceea ce m-a facut sa pot sa ma tarai catre casa pe jos
Imi pare rau dar poze nu pot sa pun pentru ca am facut cam putine si sunt pe alt comp iar eu sunt frant asa ca o sa le pun dimineata la prima ora (adica 11-12 cand ma trezesc) .
As avea si o intrebare:am numai eu impresia ca showul s-a terminat cam subit??? adica ... ma asteptam sa mai fie cate ceva, ah si inca o chestie...organizarea nu prea merita mai mult de 4,sorry dar...
Bafta la toti si sa nu cumva sa nu scapati Gumball 3000 pentru ca merita (162 de masini de vis traverseaza \"from east to west\" America, ah ce masini...)