| Curse necatalogate Arhiva curselor care au avut loc inainte de mai 2004 |
18-04-04, 15:42
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
D-ul am inteles de la ce e ... dar 10-ele ?? de la ce mai e?
|
|
|
18-04-04, 15:47
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
nijte poze cu acest D10.. nu cel care a fost la TM dar... acelasi model...
hmm... ma nu pot sa pun poze... \"Could not upload files to ftp directory: \".Please check ya FTP Settings.
18-04-04, 15:50
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
|
|
|
18-04-04, 16:35
|
|
Stage 3
|
din pacate am lipsit si eu
dar sa sper ca data viitoare am sa pot sa vin.
si ce draq nu face de dimineata ? sa se prinda toate cursele la lumina sa poate vedea lumea ceva ? si sa nu fie asa frig.
bine stiu ce imi trebe pentru cursa urmatoare:
* haine groase
* mancare si bautura
* o macara sa pot vedea totu
acuma astept si eu poze si video !
|
|
|
18-04-04, 18:28
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Am vazut reportaj despre cursa la Protv!!
au aratat:
- liniutza intre multe motoare in paralel
- subaru versus motor
- cerculetze Subaru si Bav
- filmare din masina cu Micutzu la volan
--------
completare
am vazut si pe NationalTV
-- offtopic legat de D10 va prindeti la linku asta ca 10 nu reprezinta decat o denumire fara o semnificatie anume( si nu nr de cilindi ca are 6  ) http://www.alpina-automobile.de/cms/...php?sprache=en
|
|
|
18-04-04, 19:06
|
|
Stage 2
|
mah eu am inteles ca 10-le de la D10 vine de la 10 cilindri in V
|
|
|
18-04-04, 22:00
|
|
Stage 2
Member of: [SUBARU]
|
Mai, mai... rusinica,rusinica pe vremea cand a iesit masina avea un motor R6 de 3.0 care producea 231 cai ceea ce este enorm la vremea aia, numarul 10 reprezinta doar seria masinii (3-3, 5-10, 7-12).Trebuie recunoscut ca si astazi acel Diesel facut de Alpina este foarte performant mai ales cu un chiptuning de care beneficia cel de aseara si care a adus masina la 270cai (zice proprietarul..),dar, intradevar masina a demarat pe cat de silentios pe atat de fulgerator si cred ca o sa ii vedem timpul in ceva clasament undeva pe primele locuri (sper cel putin).
As vrea totusi sa m-i se dea si mie niste explicatii prietenesti de ex unde au fost grupele F si G
O sa incerc sa pun cateva poze chiar daca nu sunt foarte bune...
|
18-04-04, 22:08
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
din Evenimentul Zilei (luat de pe net)
Quote:
Stefan Both
Luni, 19 Aprilie 2004
Bijuterii pe patru roti
Aeroportul International Timisoara a fost luat cu asalt, simbata, de peste 15.000 de oameni, curiosi sa participe la un spectacol automobilistic cum rar se poate vedea la noi. Pentru patru ore, in locul avioanelor, pe pista au zburdat masinile amatorilor de adrenalina, care au venit din Timisoara, Bucuresti, Arad, Caras-Severin, Deva, dar si din Germania.
Este pentru a doua oara cind clubul sportiv Legal Racing, condus de Sebastian Sandu, a organizat o cursa de acest gen pe aeroportul timisean. Oricine avea un permis de conducere si o masina putea sa se inscrie. Astfel, la start s-au aliniat nu mai putin de 170 de amatori de senzatii tari, gata sa testeze limitele masinilor lor. Fie ca au venit cu o VW „broasca”, fabricatie 1962, fie cu un Tico, la categoria „musca”, fie cu veritabile „bombe” de 200 de cai putere, la categoria „grea”, spectacolul a fost asigurat. Concursul a inceput cu mare intirziere din cauza spectatorilor, care nu au vrut nici in ruptul capului sa respecte zona delimitata. Dupa numeroase apeluri ale jandarmilor, spectacolul a inceput cu o demonstratie de motociclism viteza, facuta de 12 motocliclisti timisoreni. Respiratia publicului s-a taiat cind fiul generalului Sandu, la volanul unui MG, era cit pe aci sa intre in coliziune cu motoarele care rulau cu peste 200 km/h. Intr-un final, principalul promotor al evenimentului a trebuit sa suporte fluieraturile celor prezenti. Adevaratul show a inceput pe acordurile celor de la BUG Mafia, care au compus o melodie pentru amatorii de curse ilegale. Starterul, pe numele sau Mihai Banaru, apare si intr-un videoclipul unei piese semnate de seniorii hip-hop-ului romanesc. Adevaratele batalii s-au dat, cum era de asteptat, intre masinile cu numere B si TM, insa la capitolul huiduieli au intrat si cele cu numar de Arad. Au fost patru categorii – la 90, 115, 160 si 200 cp. Daca majoritatea masinilor erau preparate pentru cursa, au fost si unele care au stirnit amuzament pe pista aeroportului. Cel mai bun exemplu ar fi cursa dintre un BMW din 1972, o adevarata „coaja”, si un Cielo. Intr-un final, tot masina germana s-a dovedit a fi mai buna. Cele mai spectaculose curse au fost cele de la categoria „grea”, la care s-au atins viteze de pina la 260 km/h. Au fost si citeva bijuterii, precum Audi RS 4, Opel Speedstar, cite doua Subaru Impresa si MG, dar si „mutantul” Dacia cu motor de VW Pasat. Singura masina cu instalatie NOS a fost un VW Vento, insa se pare ca nu a folosit gazul in cursa. Sebastian Sandu ne-a declarat ca urmatoarea cursa de la Timisoara se va organiza pe data de 24 august, chiar de Ziua Politiei.
|
|
|
|
18-04-04, 22:19
|
|
Stage 2
|
un articol mai de rahat nu puteam sa scriu nici eu ... si nici nu au amintit de D10 ci de \"Bombele\" de 200 de cai... toti o data?
Atunci cele de peste 350 ce sunt ?
|
|
|
18-04-04, 22:24
|
|
Stage 2
|
Nu am reusit sa pun pozele in postul precedent o sa incerc aici...
|
|
|
18-04-04, 22:36
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Zoliat face acum upload la 110M poze...
si proceseaza in noaptea asta si filmele...
nu cred ca mai dormiti, cei care nu ati fost
|
|
|
18-04-04, 22:44
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
asa si ce nu v-a placut........ eu din pozele astea pe care le-am vazut... am ramas masca... adica super frumos... parerea mea... brb MA DUC sa imi trag un glontz in cap(nu am ajuns la tm sa vad si eu motoarele alea...  ( )
|
|
|
18-04-04, 22:53
|
|
Stage 2
|
Organizare 0 ,atmosfera de nota 10.Am participat si eu la clasa A si bine zicea cine zicea ca multe masini de la clasa asta mai bine stateau acasa.In fine trebuie intocmit neaparat un regulament strict legat de departajarea pe clase si o inspectie tehnica inainte de cursa ca altfel.......Oricum tare mult as vrea sa ma intalnesc cu cei din Timisoara sa vorbesc cu ei sa aud si impresiile lor.Eu sunt saptamana asta in Timisoara astept sa ne vedem in OMV.Ziceti voi cand.
|
|
|
18-04-04, 22:55
|
|
Stage 2
|
EvlSantOS: daca iti spun ca nu a fost chiar asa de fain nu ma crezi asa-i  ) a fost fain dar s-a terminat subit si multimea nu a fost controlata de loc bine, eu am facut rost in cele din urma de un loc bun langa un pigmobil care in cele din urma mi-a facut figura sa se miste mai in fata si sa imi taie vederea la start dar am stat la 2 metrii de unde se lansau baietii si am avut parte de mult fum ... btw mai vin 2 poze...xnet....
|
|
|
18-04-04, 22:58
|
|
 Stage 5
|
Sunt intru totul de acord ca organizarea a fost la pamant. Sunt timisorean, am participat tot la A (eu cu Octavia versus Passat, a doua alergare) si am avut aceeasi impresie: ar trebui facute niste verificari aprofundate ale masinilor. Din pacate maine plec din localitate, mi-ar fi placut sa schimb impresii live cu altii... Dar va fi si o data viitoare
|
|
|
|
|