A fost supe tarreeee
-rosonic.... ai auzit gresit... chip tunningul a fost luat de seat leon negru... ala disel... au considerat ca face multe ptr o masina disel si i-au dat...
-baieti din constantza.... frumos show... respectele mele pentru opelul cu vinilul ala din the f&f de pe supra... a fost smecher... dar ati avut si vro 2 concurenti care s-au facut de caca... (fara suparare)
-felicitari lui way... shi-a meritat victoria....
-txa & bav au rupt tot la sfarsit... bmw galben pe cre l-au asteptat sa se inscrie nu a fost cine stie ce... si dacia aia de care am ras... a fost super ptr ea... a invartit-o frumos....
-show-ul lui niz cu masina de la supercar a fost iar fff frumos
-a fost un ford sierra (vai de capul lui exterior) care cica avea v12 pe el si ar fi avut vro 300 cp.... care nu a facut nimika... pacat
-bravo organizatorilor... s-au descurcat bine
-a mai fost dragutz baiatul de la pizza (ala cu tico)... lua curbele pe 3 roti!!! fff misto... la una am avut senzatia ca se da peste cap...
-si a mai fost vopsitoru' unu cu o dacie 1300 nevopsita vai de capul ei... in spate statea un pasager si se muta de pe o parte pe alta sa o echilibreze!!!
... la final a fost inpinsa peste linia de sosire ca a cedat cutia de viteze... pacat
-era sa ma calce bmw ala albastru aix ....
-cam asta a fost azi... a fost super
pace