Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Curse necatalogate

Curse necatalogate Arhiva curselor care au avut loc inainte de mai 2004

Reply

Thread Tools
Old 03-12-03, 15:51   #91
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"b99sha\"
In primul rand - bravo CT!
In 2nd rand - huo BMW!!! (Exceptie si felicitari - Marian 20 - SINGURUL SOFER de bmw care a participat) hehe...si cand te gandesti Mariane k era cat pe-aci sa nu... De fapt, suparat sunt pe soferi si nu pe masini...
In 3rd rand - G60 - Gr. A Zetemte pe primul loc si nu mai stiu iar (Marian parca zicea) la Gr. B 1-Subaru, 2-Astra (dodu'), 3-Io. Eu cica as fi scos 1min12s deci...
Ursu-le, am impresia k Subaru a castigat pe prima tura (cand cica nu a gresit traseul). Parca doar pe a doua a dat-o-n bara. Apartenenta la grupe se face dupa ce e inscris in talon (cica) asa k si voi sa procedati la fel + k nu cred k va verificat cineva tocmai pe voi sub capote, numai k eram curiosi sa vedem ce aveti voi fiind prima oara cand va vedeam. Daca mai e ceva nelamurit mai intreaba k nu-mi mai vine in minte acum...

Marian20 si G60, fiti atenti k zilele astea va bag niste poze cu voi
Apartenenta la grupe nu s-a facut asha fratzioare ... Pe mine m-a pus sa ridic capota sa vada ce am dedesubpt .. La mine pe talon scrie 1.6 i 55Kw - 75 Cp ... Ce p**la mea a concurat calibra la grupa 1 ?
Sa nu imi spuna mie ca are 115 cai ca imi tai p#l@ si o mananc ... Calibra de 2.0 8v 115 nu scoate fum pe asfalt ud da-o in cHrSts'Msii !!!
Si ca sa nu zic altele ... Dacia la 120 de cai la grupa 1 ?
Sa fim seriosi ...
Si grupele care s-au facut au fost super demapOoLea ... adica pui masina de 115 cai impotriva la una de 265 ?
S-o lasam in P#l@ goala ma fratzilor ...
Facetzi grupe K-lumea ..ca la linuitze ...
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 03-12-03, 17:21   #92
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

x-ray-eyes .... in legatura cu grupele... data trecuta au participat subaru wrx 265hp, opel astra bertone 300hp, bmw-uri 325, si ce alte masini au mai fost peste 115hp si a castigat o masina cu 137hp b99sha ... deci aici nu conteaza chiar asa de mult puterea masinii... depinde mult de sofer ... oricum cursa a avut loc deci deja degeaba se mai protesteaza... mai bine sa ramanem cu amintirile frumoase de la curse decat cu cele urate...
Marian20 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-03, 17:33   #93
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"Marian20\"
x-ray-eyes .... in legatura cu grupele... data trecuta au participat subaru wrx 265hp, opel astra bertone 300hp, bmw-uri 325, si ce alte masini au mai fost peste 115hp si a castigat o masina cu 137hp b99sha ... deci aici nu conteaza chiar asa de mult puterea masinii... depinde mult de sofer ... oricum cursa a avut loc deci deja degeaba se mai protesteaza... mai bine sa ramanem cu amintirile frumoase de la curse decat cu cele urate...
Si ti se pare corect ?
Nu numai la putere m-am referit ... ci si la avantajarea anumitor persoane !
Old 03-12-03, 17:55   #94
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

SLaniCeanu-=X-team=-'s Avatar

Default iarasi!

cu toata ca am eu 17 ani am venit de mai multe ori la Raliuri decat altu care are masina(nu dau exemple) si in leg cu chestia,,cand am plecat cand ne-am orit.....etc\" am scris si eu odata si acuma va cacati pe voi ca cica sunt impresar sau comentator aia care nu ma cunosc sa tac ca nu ai nici o treaba asa ca....
Deci ca sa va lamuresc eu nu am nici un X pe luneta si nu am nici parasolar si daca va deranjeaza ca am -=x-team=- la nick o sa-l scot!asa ca nu va mai atata pe voi ca nu am zis nimic rau de voi!ok?

P.S.-auzi sa imi dai baniiii sti u cine ca sa nu zic noroc pana atunci!

NA CA TOT AM SCRIS SI TOT O SA SCRIU!
SLaniCeanu-=X-team=- is offline   Reply With Quote
Old 03-12-03, 18:13   #95
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re: iarasi!

Slanicene: incepi sa devii nesimtit si sa ma scoti din sarite
Quote:
Originally Posted by \"SLaniCeanu-=X-team=-\"
am scris si eu odata si acuma va cacati pe voi ca cica sunt impresar sau comentator
Folosesti cuvinte ale caror sensuri nu au nici o legatura cu forumu' asta ( dati seama singur despre ce e vorba ).

Quote:
P.S.-auzi sa imi dai baniiii sti u cine ca sa nu zic noroc pana atunci!
Aici nu e reglare de conturi si nici camera de amenintari. Fa-o in particular.

Quote:
NA CA TOT AM SCRIS SI TOT O SA SCRIU!
Mai gandeste-te!
Old 03-12-03, 18:15   #96
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

X-ray-eyes ... deja m-am obisnuit cu ideea si nu mai comentez pentru ca oricum nu pot face nimik ca sa se schimbe ceva... mai bine o las asa cum a picat si o sa continui sa sper ca totul o sa fie bine pana la urma
Marian20 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-03, 21:10   #97
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"Marian20\"
X-ray-eyes ... deja m-am obisnuit cu ideea si nu mai comentez pentru ca oricum nu pot face nimik ca sa se schimbe ceva... mai bine o las asa cum a picat si o sa continui sa sper ca totul o sa fie bine pana la urma
Fie cum zici ... pana la urma si eu o sa ma impac cu ideea.
Poate ... cum zici si tu ... totul o sa se faca k-lumea pana la urma ... dar pana atunci va exista avantajarea prietenilor si dezavantajarea celorlaltora...
Si bag mana in foc ca si la timpii de concurs la 1000 m se fac manevre ..dar asta este ...
Old 03-12-03, 22:08   #98
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

SLaniCeanu-=X-team=-'s Avatar

Default nu vb cu tine!

gabi sau cum iti zice tie!
1.nu vb cu tine si asa ca nu te enerva
2.nu am amenintat pe nimeni
3.nu e nici o reglare de conturi
4.asa ca nu mai vb aiurea!ok?
si cu ce te-as enerva eu pe tine pana la urma urmei? cam asta e tot pt tine!nu am nimic de imparti cu nimeni si imi dau seama de ce am zis ok?hai noroc!
SLaniCeanu-=X-team=- is offline   Reply With Quote
Old 04-12-03, 06:44   #99
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Ursu: Pai hai sa iti spun cum au decurs lucrurile. Deci a venit la ala cu opelu care se inscrisese la prima grupa si la ala cu solenza. E ala cu opelu nu a vrut sa ridice capota , ce au vb eia colo pina la urma a ridicato. Si i-a zis tu la cealanta grupa. Deci clar nu l-a lasat sa participe la ce scria pe talon
99sha: Asta a fost intr-adevar naspa!
Ursu: A II a chestie ala cu subaru deci pe linga ca a gresit prima data .. a doua oara .. stii ce timp a scos .? 1.12.7 deci .. dupa o penalizare ... plus timpu asta .. nu iesi frate pe locul I .. Baiatu cu opelu astra de pe 2 a scos prima data peste 1.14 .De tine mi-a placut ai intrat frumos in curbe .. Dar de ala cu astra nu .. iesise la plimbare Plus de asta spunea ca i s-a infundat jigleru .. unde o avea el jigler nu stiu)))
99sha: Subaru, tin minte k l-am urmarit la prima tura si n-a gresit (a spus si la microfon). Astra d p 2 e abonat la podium: Romexpo-loc 1, Prisma(1)-loc 2, Prisma(2)-loc 2

Ursu: Asa .. deci vreau sa mentionez ca nu fac asta din rautate ..sau ca me oftic ca nu a luat nimeni de la noi ceva Nu !! Dar vrea sa fie ceva corect adika daca tot venim .. de la 300km macar ca avem si noi parte de o partida Buna.. Si ai vazut si tu ce se intimpla in spate)
Pe mine asta ma oftica cel mai tare . Ca altii sunt trecuti cu vederea.
99sha: E normal ce va doriti, si eu imi doresc ac. lucruri. Si eu cred k am fost dezavantajat: la liniute in Vitan i-am batut pe toti cei cu care m-am dat la gr. C si nu am luat nici locul 3; in + Sebi a participat la \"C\" cu Cielo - 230HP . Dar nu-i bai asa mare. Am vazut k nu au chiar ciuda p mine la \"indemanare\", mai ales k am luat si locul 1 (puteau sa faca o manarie, nu? Eu in ziua aia chiar nu ma asteptam la podium si eram in alta parte si nu era nimeni acolo la timpi (ba erau cei de pe 2 si 3) si m-a chemat prin statie sa-mi dea 1, deci uite k nu-i chiar asa cum credem noi cateodata...)
Si, da, asa e-se cunosc intre ei si se si avantajeaza (numai la Romexpo \"ai lor\" s-au dat de 5 ori fiecare si eu cand am vrut sa ma dau a treia oara(k nu-mi spusese nimeni k tre' sa plec si a inceput sa cronometreze) nu prea le-a convenit. Dar, nu-i problema (prea)mare. Ma distreaza sa vad cum la indemanare toti cei d la liniute s-au dat in spate. MARFA!
DAR, MULTUMESC MULT CA ACESTE CURSE EXISTA! Eu la ilegale n-am fost niciodata si fara sa fi fost ei nu cred ca as fi avut vreodata ocazia sa ma intrec cu altii asa intr-un cadru organizat. Multumesc C.S L.R. si (separat) multumesc N.S.L!
Old 04-12-03, 07:04   #100
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

X-Ray-Eyes,
www.carfolio.com:
1990 Opel Calibra 2.0i
Ground clearance
Kerb weight 1195 kg 2635 lb
aerodynamics
Drag coefficient 0.260
engine
Code C20NE
Manufacturer Opel
Type S-4
SOHC
8 valves total
2 valves per cylinder
Bore × stroke 86.00mm × 86.00mm
3.39 in × 3.39 in
Bore/Stroke ratio 1
Displacement 1998 cc
(121.925 cu in)
Unitary capacity 499.5 cc/cylinder
Catalytic Converter Y
Max. output 116.6 PS (115.0 bhp) (85.8 kW)
@5200 rpm
Max. torque 169.0 nm (125 lbft) (17.2 kgm)
@2600 rpm
performance
0-60mph 9.50s
in top
0-Quarter-mile 17.40s
Top speed 204 km/h
Deci masina asta e terminata... N-ai vazut-o cum abia-si tragea bas**ile? Deci: 115 cai in cap. Si dacia da burn adevarat pt. ca-s cauciucurile varza, nu k are ea putere. Asa k ar cam trebui sa-ti tai ceva si sa mananci ASTEPTAM
Dacia de 12o de cai, eu zic ca-i bine la prima gr. (tie ti-ar fi convenit sa ai 5 cai in + si sa te treaca la urmatoarea grupa? Mie, unul, nu.) Pe bune.
Si aia cu \"masina de 115 cai impotriva 265 cai\" imi place la nebunie. Cum spunea si Marian (mersi de reclama-presimt un contract in CNR sau chiar WRC ) eu la Prisma data trecuta am facut 2 Subaru 265cai + Astra Bertone 300cai.
Deci, conteaza mult mai mult suspensii, gabaritul masinii si soferul.
Bafta! (marfa masina ti-ai facut. Felicitari! Si eu visez la asa ceva )
b99sha is offline   Reply With Quote
Old 04-12-03, 08:40   #101
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

b99sha--> Daca cumva .. a filmat vre-un prieten de-al tau cursa te rog sa ii ceri caseta sa te uiti la subaru . Si ai sa observi ca a facut doar o singura tura in jurul primului stālp.
DacIa aia .. are peste 90cp si sincer acum .. daca se baga la grupa B adika unde ii este locu ... nu o sa faca nimik pt ca o sa o ia de la toti .. Si mi se pare cel mai corect Asa cum unu cu o dacie normala .. se baga la A si o ia de la super nove ..sau ce mai e pe acolo .. assa sa stea si el cu masina minune la B .
Iar la prisma sa vazut clar cit de sofer e KWX .Nu Are Nici O Treaba
Si acum ce sa o mai dam de gard. Timpii sunt aranjati cum vor ei .. Sa ma lase pe mine sa cronometrez fiecare masina in parte sau sa stau langa ei cind fac asta .. sa vedem cine cistiga.
Oricum ma ambalez degeaba ca nu am ce sa fac .. dar macar asa de ochii lumii
b99sha---> intreaba-te si tu .. de ce nu la lasat pe opelul de cta la prim agrupa .. ca are pe talon 75cp????
Ursu-=X-Team=- is offline   Reply With Quote
Old 04-12-03, 11:20   #102
Anonymous

Stage 5

SLC iarta-ma .. nu am vrut sa am datorie la tine (150 de mii ) dar asa cum a zis si tipu` mai sus .. forumul e pentru altceva .. nu ca sa scriitu .. k nu stiu cine (aici eu ) are datorie la tine ... si faptul k nu am venit ... se datoreaza altor .. cauze care nu tin de mine ... ai mei au avut treaba cu masina in ziua aia .. si de aia nu am putut veni .. dar nu ti se pare normal .. sustii k ai venit .. data viitoare mergi tati si tu cu masina ta .. e adevarat .. n uam venit .. si imi pare rau ... dar sa stii k eu pot dormi noaptea .. (si stiind ca am sa iti dau 150 .. cu care nu am ce face ... ) era ca o paranteza .. asa dar nu miai vb in numele x team`ului ... pentru k toti avem .. maini sa scriem .. sa guri sa vb .. dupa aia .. iar ne luam la bataie .. k nu stiu care a zis pe net .. ca nu stiu cine ce face ... (cine stie de povestea cu CT-34-Myh) stie despre ce vb ....... cam atat am avut de spus ...
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 04-12-03, 12:37   #103
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Ursu-le, in cazul asta, data viitoare cand vine ii spune: intru la \"C\" cand intra Sebi la \"D\".
Chiar sunt curios ce-o sa mai zica atunci. Daca e, sa ne strangem mai multi cand ne inscriem sa n-aiba ce sa mai zica.
Bafta! Si mai vorbim.
b99sha is offline   Reply With Quote
Old 04-12-03, 13:06   #104
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Salutare b99sha ... Daca mai tzii minte m-ai salutat in Bucuresti si eu te-am intrebat cum sa ajung in Piata Unirii !
Si faza cu Intru la C cand o sa intre Sebi la D ... are acelasi motor ca al meu ... ce putea sa ii faca de a ajuns la 240 ? Daca stau sa ma gandesc sunt 90 de cai pe care nu ii scoti dintr-un chip amarat , o evacuare si un filtru de aer ...
Si ce ai zis tu ca sa ne strangem mai multi ... asta dupa revelion ..ptr ca anul asta nu se mai fac LR !

Bafta man !
Old 04-12-03, 16:23   #105
G60

Stage 1

G60's Avatar

Au mai ajusn timpii aia de la Prisma 2 la 4tuning sau nu. Ma intereseaa si celelalte locuri, nu primele trei, ca stiam si eu ca nu sunt intre aia. dar as vrea sa stiu cum am stat in clasament
G60 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -