Ursu: Pai hai sa iti spun cum au decurs lucrurile. Deci a venit la ala cu opelu care se inscrisese la prima grupa si la ala cu solenza. E ala cu opelu nu a vrut sa ridice capota , ce au vb eia colo pina la urma a ridicato. Si i-a zis tu la cealanta grupa. Deci clar nu l-a lasat sa participe la ce scria pe talon
99sha: Asta a fost intr-adevar naspa!
Ursu: A II a chestie ala cu subaru deci pe linga ca a gresit prima data .. a doua oara .. stii ce timp a scos .? 1.12.7 deci .. dupa o penalizare ... plus timpu asta .. nu iesi frate pe locul I .. Baiatu cu opelu astra de pe 2 a scos prima data peste 1.14 .De tine mi-a placut ai intrat frumos in curbe .. Dar de ala cu astra nu .. iesise la plimbare Plus de asta spunea ca i s-a infundat jigleru .. unde o avea el jigler nu stiu

)))
99sha: Subaru, tin minte k l-am urmarit la prima tura si n-a gresit (a spus si la microfon). Astra d p 2 e abonat la podium: Romexpo-loc 1, Prisma(1)-loc 2, Prisma(2)-loc 2
Ursu: Asa .. deci vreau sa mentionez ca nu fac asta din rautate ..sau ca me oftic ca nu a luat nimeni de la noi ceva Nu !! Dar vrea sa fie ceva corect adika daca tot venim .. de la 300km macar ca avem si noi parte de o partida Buna.. Si ai vazut si tu ce se intimpla in spate

)
Pe mine asta ma oftica cel mai tare . Ca altii sunt trecuti cu vederea.
99sha: E normal ce va doriti, si eu imi doresc ac. lucruri. Si eu cred k am fost dezavantajat: la liniute in Vitan i-am batut pe toti cei cu care m-am dat la gr. C si nu am luat nici locul 3; in + Sebi a participat la \"C\" cu Cielo - 230HP

. Dar nu-i bai asa mare. Am vazut k nu au chiar ciuda p mine la \"indemanare\", mai ales k am luat si locul 1 (puteau sa faca o manarie, nu? Eu in ziua aia chiar nu ma asteptam la podium si eram in alta parte si nu era nimeni acolo la timpi (ba erau cei de pe 2 si 3) si m-a chemat prin statie sa-mi dea 1, deci uite k nu-i chiar asa cum credem noi cateodata...)
Si, da, asa e-se cunosc intre ei si se si avantajeaza (numai la Romexpo \"ai lor\" s-au dat de 5 ori fiecare si eu cand am vrut sa ma dau a treia oara(k nu-mi spusese nimeni k tre' sa plec si a inceput sa cronometreze) nu prea le-a convenit. Dar, nu-i problema (prea)mare. Ma distreaza sa vad cum la indemanare toti cei d la liniute s-au dat in spate. MARFA!
DAR, MULTUMESC MULT CA ACESTE CURSE EXISTA! Eu la ilegale n-am fost niciodata si fara sa fi fost ei nu cred ca as fi avut vreodata ocazia sa ma intrec cu altii asa intr-un cadru organizat. Multumesc C.S L.R. si (separat) multumesc N.S.L!