![]() |
30.11.2003 - Cursa de indemanare la PRISMA
Ciudat ca inca nu s-a afisat ...
Duminica 30.11.2003, o noua cursa la PRISMA... |
Esti sigur? Care este sursa de informatie?
|
Este sigur. Eu amprimit SMS de la Legal Racing pt duminica 30.11.2003 la Prisma. Deci fratilor, pregatiti-va!!!!!
|
mai este o cursa anul acesta?
salutare,ma bucur sa aud ca mai este inca o cursa anul acesta voi veni si eu cu oltcitul meu ,astept cu nerabdare
o saptamana buna tuturor |
SUPER................
Nu pot sa vin :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: FUCK, FUCK, FUCK !!! Am asteptat foarte mult si acum ma duc aminte, ca am exam la British Council Duminica - FUCK - dar nu stiu la ce ora. trebuie sa fii acolo la 8.30 si mia spune acolo. Sper, ca pot sa vin. FUCK, FUCK, FUCK. Sorry, dar sunt PISSED OFF :evil: :evil: :evil: La ce ora incepe Curse ?!?!?! |
Zetemte, vino cand poti - stii ca nu se respecta prea mult orarul.
a... uitasem - URAAAAA! |
Sper ca vin.
Merg acum la BC si voi intreba la ce ora termin ... |
30.11.2003 LEGAL RACING organizeaza curse de indemanare si viteza in cadrul complexului PRISMA din Bucuresti. Ora inceperii 11:00
|
ESTE SIGUR:) SI EU AM FOST INFORMAT:) DECI SPERAM SA FIE VREMEA FRUMOASA...IN REST NUMA DE BINE
|
Buuuun... sa speram ca o sa fie vremea frumoasa...
|
Ok, voi fii :)
:twisted: |
Salut Geo! Ce faci? De data asta vii? Poate acum chiar ne intalnim. Daca vrei voi pune pe forum un nr. de mobil (al unui prieten ) pe care o sa-l iau cu mine ca sa putem sa ne intalnim. O sa vorbesc si cu Swordfish ca am vazut ca data trecuta vroia si el sa na intalnim dar am citit mesajul de la el prea tarziu.
|
De data asta sper sa vin... daca este cursa duminica, ca sambata iar lucrez...
Posteaza numarul de telefon, sau da-mi un PM cu el daca nu vrei sa-l faci public, si o sa te sun atunci. |
ne intalnim?
pt ZerO_CooL, Andrei_no, Dr_Synkro si altii...pun nr meu de mobil: 0723.543.595 (Sorin) eu vin duminica la prisma (in proportie de 99,99% :lol: )...in weekend am cent asa ca imi puteti da si beep sambata ca sa stabilim cand si unde ne intalnim duminica...eu o sa ma duk cu niste prieteni prin targ la vitan dimineata si apoi vin la prisma...astept telefoanele voastre :wink: ar fi nice sa ne intalnim si in afara forumului...
PS: are careva vreun sub de vanzare? asa ma scapati de un drum cu prietenii prin targ :P cine se pricepe la difuzoare & boxe si mai si stie un magazin cu difuzoare bune la preturi mici? :roll: ne vedem duminica!!! |
nu se stie sigur!:))))
se poate in proportie de 70% pana acuma sa venim si noi X-team Constanta la proba de indemanare nu mai zicem ce masinii deoarece sa nu va inducem iar in eroare!Ce o fi vom vedem mai avem 2 zile la dispozitie! pana atunci anuntatine si pe noi pe mailu [email protected] cu noutati despre cursa!X-team Constanta 8) :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning