Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Curse necatalogate

Curse necatalogate Arhiva curselor care au avut loc inainte de mai 2004

Reply

Thread Tools
Old 02-12-03, 08:38   #76
Anonymous

Stage 5

Default Re: pareri

Quote:
Originally Posted by \"Insanity\"
Am vazut si reportajul la Tv ... Fain!
Acum sa vedem timpii , pozele si filmuletele pe 4tuning !!!
Unde ci Cand a fost reportajul ?! Am vrut sa vad, pentru ca au filmat masina mea A fost Corolla verde ?!
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 02-12-03, 09:44   #77
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Mersi. Sa stii ca raspunsul tau a calmat ceva persoane ... Oricum important este ca sa vazut Constanta de data asta .. Speram ca la primavara sa vina mai multe masini adika sa isi faca aparitia si daciile (bineinteles a mea) .
Nici eu nu am vazut reportajul da nu cred ca a fost lung .Tot noi avem filmele .Au filmat 3 insi din sau 4 .. fiecare din alt unghi .. Va datzi seama ce montaj iese. Nici protv-u nu are asa cameramani))

Baftaaaaaaaaaaa
Ursu-=X-Team=- is offline   Reply With Quote
Old 02-12-03, 11:22   #78
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

SLaniCeanu-=X-team=-'s Avatar

Default vor vedea baietii la primavara

salut inca odata mai baieti!pt baiatu care se ocupa ai primit adresa mea?astept rasp tau la mail meu ok?pana atunci mult noroc!o sa mai fie etapa anul acesta? -=X-team=-SLC
Attached Images

SLaniCeanu-=X-team=- is offline   Reply With Quote
Old 02-12-03, 18:10   #79
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

Default salut!

nu mai comenteaza nimeni nimic ?ce ati mai facut voi in rest nu mi s-a rasp la intrebarea in leg cu ,,Cand mai este urmatoarea etapa?\"
Old 02-12-03, 18:17   #80
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Slanicene: nu mai falsifica poze
Urmatoarea etapa cred ca va fi la anu'. Nu cred ca se va mai tine anu' asta vreuna, din cauza vremii, care deja a inceput sa se inrautateasca.
Old 02-12-03, 19:16   #81
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

poate faceti si voi upload undeva la ce a-ti filmat ca sa vedem si noi... ok?
Marian20 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-03, 21:42   #82
swordfish

Stage 2

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Slanicene: nu mai falsifica poze
Urmatoarea etapa cred ca va fi la anu'. Nu cred ca se va mai tine anu' asta vreuna, din cauza vremii, care deja a inceput sa se inrautateasca.
pai daca vremea e nasoala...poate se face vreo etapa de indemanare sau liniute da' in sala ca sa fie mai cald pt spectatori....
swordfish is offline   Reply With Quote
Old 02-12-03, 22:00   #83
SLaniCeanu-=X-team=-

Stage 2

Default ar fi o chestie si asta!:)))

de unde atata cu sala?ce sala ne-ar trebui sa facem asa ceva!o hala imense ca la S.I.A.B cam asa ceva!ar fi o chestie super marfa sa gasiti o sala mare sa facem asa ceva cu expozitii de tuning,etc.!mai vedem pana atunci sa traim si om vedea1 :P mult noroc

P>S. Na ursule ca tot am mai scris ceva!)))
Attached Images

Old 02-12-03, 22:41   #84
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Quote:
Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
Salut. EU sunt nelamurit, Tare nelamurit. hai sa incep
1. De ce a fost lasata calibra alba WAY la prima grupa
2.De ce nu ati sanctionat Subaru pt ca nu a facut toata cursa?? ( Nu a mai facut un inconjur)
3. De ce nu va uitatzi la toti sub capota?? inaintea concursului. Asa cum ati facut la noi.
Pe bune acum nu e corect .. Sunt multi pe care ii stiti si voi si pe care ii lasatzi sa participe la categorii mai mici decit merita. Sa nu vb cu KWX . Trebuia sa il lasam pe KWX sa se dea la cu astra care pe talon are 75 cp Sa vedem ce iese ..
Incercati sa facetzi ceva cu problema asta . Plus de asta va cunoasatetzi intre voi si stiti bine ce masini avetzi fiecare. Apropo cel mai bun timp la scos baiatu cu dacia visinie la prima categorie. La a II a nu are rost sa zic. In rest totul Ok ..Mai putin jandarmi .. cu care eram sa ma bat :P Noroc cu micutzu ca a facut semn sa ma lase sa trec,
Ok ..cam atat am avut de spus
Bafta
Bah .. deci de data asta nu te mai iert ..Ori iti rup degetele ori ochii sa numai vezi sa scrii ..
Am si eu o rugaminte .. la cei de pe acest forum .. Nu il bagati in seama pe slaniceanu are 17 ani . e si el mic cu multa imaginatie Tre sa intelegem el este viitoru .
In rest toate bune si frumoase.. Dar tre sa apreciem ca nu a mai scris de data asta ... la ce ora a plecat x-team de la raliu , unde sa oprit x-team si ce a facut x-team pe drum .. deci e un inceput( de sfirsit)))))

Ok .. acum sa revin la subiect .Dupa cum vedetzi eu am dat citit tot de la mine .. De ce? Pt ca toata lumea a evitat cea ce am postat eu .. Deci pina la urma ..imi raspunde si mie cineva la ce am scris acolo .. Bineinteles daca se poate sa raspunda unu din organizatori
Old 03-12-03, 00:33   #85
Insanity

Stage 5

Insanity's Avatar

Member of:
[Anonymous Motorsport ]
Default slaniceanu

Quote:
Originally Posted by \"SLaniCeanu-=X-team=-\"
de unde atata cu sala?ce sala ne-ar trebui sa facem asa ceva!o hala imense ca la S.I.A.B cam asa ceva!ar fi o chestie super marfa sa gasiti o sala mare sa facem asa ceva cu expozitii de tuning,etc.!mai vedem pana atunci sa traim si om vedea1 :P mult noroc

P>S. Na ursule ca tot am mai scris ceva!)))
Parerea mea care e doar a mea dar poate o impartasesc si altii e ca slaniceanu asta ar trebui impuscat, pe onoarea mea. Poate ar fi un pik cam drastic dar macar o bataie buna. De cand scrie pe forum m-am saturat de aberatiile lui, hai facem un nou topic pro sau contra slaniceanu eu zic ca o sa iasa un \"NU\" categoric asa ca te rog slanicene nu te mai baga in seama daca n-ai nimik de spus, ca nu esti comentator sportiv sau impresarul celor de la x-team
Old 03-12-03, 06:49   #86
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

In primul rand - bravo CT!
In 2nd rand - huo BMW!!! (Exceptie si felicitari - Marian 20 - SINGURUL SOFER de bmw care a participat) hehe...si cand te gandesti Mariane k era cat pe-aci sa nu... De fapt, suparat sunt pe soferi si nu pe masini...
In 3rd rand - G60 - Gr. A Zetemte pe primul loc si nu mai stiu iar (Marian parca zicea) la Gr. B 1-Subaru, 2-Astra (dodu'), 3-Io. Eu cica as fi scos 1min12s deci...
Ursu-le, am impresia k Subaru a castigat pe prima tura (cand cica nu a gresit traseul). Parca doar pe a doua a dat-o-n bara. Apartenenta la grupe se face dupa ce e inscris in talon (cica) asa k si voi sa procedati la fel + k nu cred k va verificat cineva tocmai pe voi sub capote, numai k eram curiosi sa vedem ce aveti voi fiind prima oara cand va vedeam. Daca mai e ceva nelamurit mai intreaba k nu-mi mai vine in minte acum...

Marian20 si G60, fiti atenti k zilele astea va bag niste poze cu voi
Old 03-12-03, 06:58   #87
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Sworfish, mersi pentru poze!
b99sha is offline   Reply With Quote
Old 03-12-03, 09:58   #88
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Pai hai sa iti spun cum au decurs lucrurile. Deci a venit la ala cu opelu care se inscrisese la prima grupa si la ala cu solenza. E ala cu opelu nu a vrut sa ridice capota , ce au vb eia colo pina la urma a ridicato. Si i-a zis tu la cealanta grupa. Deci clar nu l-a lasat sa participe la ce scria pe talon ..
A II a chestie ala cu subaru deci pe linga ca a gresit prima data .. a doua oara .. stii ce timp a scos .? 1.12.7 deci .. dupa o penalizare ... plus timpu asta .. nu iesi frate pe locul I .. Baiatu cu opelu astra de pe 2 a scos prima data peste 1.14 .De tine mi-a placut ai intrat frumos in curbe .. Dar de ala cu astra nu .. iesise la plimbare Plus de asta spunea ca i s-a infundat jigleru .. unde o avea el jigler nu stiu)))

Asa .. deci vreau sa mentionez ca nu fac asta din rautate ..sau ca me oftic ca nu a luat nimeni de la noi ceva Nu !! Dar vrea sa fie ceva corect adika daca tot venim .. de la 300km macar ca avem si noi parte de o partida Buna.. Si ai vazut si tu ce se intimpla in spate)
Pe mine asta ma oftica cel mai tare . Ca altii sunt trecuti cu vederea.
In rest .. e OK
Cu slaniceanu ma intilnesc in seara asta .. si o sa ii dau niste palme sa aibe amintire
Old 03-12-03, 14:58   #89
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Cu slaniceanu ma intilnesc in seara asta .. si o sa ii dau niste palme sa aibe amintire[/quote]

HA HA HA ...
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 03-12-03, 15:29   #90
Anonymous

Stage 5

Ursule e de apreciat faptul .. k ... nu a mai scris .. asa cum ai zis tu ... slc .. nu a scris .. k ati facut .. k ati mancat .. k v-ati oprit de 3 ori sa va usurati ..... hihihi mah ... nu pricep o chestie ... ct-62-slc ... se scrie el .. si x - Team .. eu nu am vazut nici un X ... pe spate sau pe fata ... stii cum face el .. exact k .. zi ... aia ... damn ce lapsus am ... jesica16 .. vb in numele nostru .. k facem si dregem ...... si dup`ia ne luam la bataie cu toti .. k X - Team a zis ... X - Team a dres
Anonymous is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -