Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Curse necatalogate

Curse necatalogate Arhiva curselor care au avut loc inainte de mai 2004

Reply

Thread Tools
Old 05-10-03, 11:01   #1
Anonymous

Stage 5

Default \"CURSA ROMEXPO\"

In data de 18 sau 19 mai sigur Duminica 19.10.2003 in Politehnica concurs de indemanare si traseu de viteza.Inscrierile se vor face pana pe data se 18 , taxa 200000lei sau 100000 pt. studenti.
Clasele de participare sunt doua una pana la dimensiunea Dacia ,iar a doua mai mare de atat.
curseauto2002@yahoo.com
0722205378
Attached Images

Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 05-10-03, 11:40   #2
Anonymous

Stage 5

Default cura in Politehnica

Attached Images

Old 06-10-03, 23:01   #3
Geo

Stage 5

Geo's Avatar

Felicitari Sebastian, tocmai am vazut schitele traseului, este extraordinar de bine ales, si spectaculos... in plus, fata de liniutele de la Vitan, permite accesul mult mai multor vizitatori, care sa vada bine desfasurarea cursei...
Este cea mai buna locatie aleasa, eu mi-am tot chinuit mintea sa ma gandesc cum ar putea fi circuitul, dar nu mi-a iesit nici pe departe asa bine !
Tare sper sa particip si eu, cu Audi-ul diesel pe care-l am... aici are o sansa... desi in cursa de viteza vor fi clar avantajate masinile puternice... dar in cea de indemanare, se va vedea mai mult soferul.
Am insa cateva intrebari, legate de inscriere, si clasele de participare:
1) Trebuie sa venim neaparat in Cezar Boliac sa ne inscriem? Cam intre ce ore va gasim acolo, eu sunt destul de ocupat cu facultatea si cu serviciul, si nu stiu cand sa-mi fac timp sa vin... daca tot apar, sper sa gasesc pe cineva acolo.
2) Care sunt clasele de participare? Nu inteleg cum adica \"doua una pana la dimensiunea Dacia ,iar a doua mai mare de atat\" - te referi la dimensiunile fizice ale masini (lungime, latime) sau la puterea motorului ?
Old 06-10-03, 23:40   #4
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

Pentru cei care inca nu au descoperit detaliile iata linkul : https://www.4tuning.ro/legal%20racing...anuntcursa.htm
ZoliaT is offline   Reply With Quote
Old 07-10-03, 00:20   #5
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

mie unu' mi se pare cam periculozo ... atentie mare si mult succes ...
o preselectie ceva nu cred ca ar strica inainte sa bagati si public pe acolo.
Adica proba de viteza pare ca va fi cam de VITEZA...
\"Cielo\" va participa?

in orice caz mii de felicitari pentru ce faceti! Sa speram ca va fi la fel de super misto cum a fost la TM.
...si cand te gandesti ca erati pe cale sa renuntati la un moment dat ...
Attached Images

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 07-10-03, 01:07   #6
Anonymous

Stage 5

O sa fie time attack ? sau cursa in toata regula.. cu mai multe mashini la start.. etc.. varianta a 2-a .. desi mult mai spectaculoasa e si cam periculoasa.. pt ca pana la urma vin shoferi amatori.. care nu stiu cum sa zic.. dar nu cred ca au experienta pe traseu de curse.. pe zona de franare inaintea unei curbe sigur s-ar lovi cativa.. si nu cred ca vrea nimeni asa ceva ( poate doar spectatorii ) Oricum.. se poate exersa inainte.. sau asa la prima vedere?

Acum problema spectatorilor.. cam la ce distanta o sa fie ? dc o sa fie multi inscrishi.. nu mai bine construiti si niste tribune.. sau sa vb cu aia din poli sa mai stea lumea la geamuri sa se uite.. ca pana acum la liniutze.. in bucuresti de bine de rau mai era dealu ala.. Dc o sa fie tribune.. se va plati intrarea ? dc nu o sa fie tribune.. cum faceti sa nu se bata lumea pe loc ? sau nu credeti ca o sa fie destui oameni ca sa se ajunga la asa ceva..
Old 07-10-03, 07:37   #7
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

parerea mea este ca ar trebui facut de gen \"time attack\" si de exemplu sa faca fiecare masina 3 ture si sa se ia cel mai bun timp dintre cele 3......

Nu stiu cati sunt in RO, dar aici modificarile la suspensie sunt foarte comune pt a avea un handling mai bun, cred ca ar trebui masinile clasate in ceva mai multe categorii, pt ca cei cu masini mici si bine balansate si cu suspensia si franele modificate ar trebui o clasa aparte, chiar daca nu-s asa puternice , au avantaj mare.....parerea mea
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 07-10-03, 13:02   #8
voinea

Stage 3

voinea's Avatar

Member of:
[Insomnia]

pana la urma va fi pe 18 sau pe 19 aceasta cursa ??

as veni si eu ca spectator dar sa stiu exact si ... la ce ora.
voinea is offline   Reply With Quote
Old 07-10-03, 14:16   #9
RrelaxX
Guest

Default 19-19

mda super misto ideea ..aici chiar o sa se vada si soferul nu doar masina ,Orikum cine are tractiune integrala aici poate face show cu adevarat daca e si ceva de capul lui.Ideea cu antrenamentele pe traseu cu ceva zile inainte nu e rea deloc .Felicitari organizatorilor pt idee ..sunt chiar curios ce o sa iasa.orikum se exclude clar varianta cu mai multe masini la start asa cum am vazut mai sus..cred ca e mult prea periculos pentru nivelul asta..time trial e cea mai buna solutie .Daca s-ar fi putut face 2 trasee paralele in cadrrul carora 2 masini sa alerge simultan..era perfect dar nu cred ca permite infrastructura..orikum e bine ca se incepe de undeva

Back to top
  Reply With Quote
Old 07-10-03, 16:45   #10
Geo

Stage 5

Geo's Avatar

Se pare ca de seara pana dimineata, multa lume a intuit exact urmatoarea serie de intrebari pe care aveam de gand sa o pun !
- Securitatea spectatorilor : este clar ca se vor inghesui foarte multi, iar spatiul din jurul coloanei infinitului (pentru cine nu stie exact locul, sa se uite la poza, este chiar in mijlocul circuitului de indemanare) nu este extraordinar de mare... si daca nu exista tribune, nu vor vedea decat cei din primele randuri... si de aici vine intrebarea, cum vor fi stapaniti spectatorii, cand s-a vazut de la legalele de la Vitan ca este foarte greu... ti-ar trebui cordoane de jandarmi aproape peste tot. In plus de asta, clar, vor fi multi soferi chiar \"amatori\", si mai ales pe circuitul de indemanare, o manevra gresita poate \"arunca\" masina spre spectatori.
- Clasele de participare: nu poti imparti pur si simplu totul in doua clase: e clar ca masinile scurte ca lungime, si integralele vor avea un avantaj mare pe circuitul de indemanare... si in ultimul rand, si puterea motorului conteaza... nu mi se pare corect ca 70 de cai putere sa se lupte contra 200, pe circuitele alea...
- Numarul de curse pe care le poate face pe circuit fiecare participant: ar fi superb (si mult mai bine pentru siguranta tuturor) sa poti face macar o cursa de recunoastere. Iar probe cronometrate sa sa faca doua sau trei pe fiecare circuit... recunosc insa, e cazul ideal... daca se aduna 50 de masini, circuitul de indemanare se face cam in 2, 3 minute, iar cel de viteza in maxim 1 minut, deci vom avea 50x4 = 200 minute, aproximativ 4 ore cu tot cu vanzoleala de la start, mici pauze, etc... Deci nu cred ca incap mai mult de doua parcurgeri.
- Corectitudinea parcurgerii circuitului (la proba de indemanare) : ar trebui oameni pe toata intinderea circuitului, sa se observe daca cineva darama vreun jalon, sau daca scurtcircuiteaza vreo portiune (cum ar fi 8-ul...), si sa fie penalizat... insa nu stiu de unde veti scoate atatia oameni, dotati cu statii (ca doar nu o sa strige de la unul la altul ). Si asta e chiar important, nu o sa mai fie nimic de cursa daca se triseaza...
Geo is offline   Reply With Quote
Old 07-10-03, 16:56   #11
voinea

Stage 3

voinea's Avatar

Member of:
[Insomnia]

Quote:
Originally Posted by \"Geo\"
Se pare ca de seara pana dimineata, multa lume a intuit exact urmatoarea serie de intrebari pe care aveam de gand sa o pun !
dar va fi pe 18 sau pe 19 ?
voinea is offline   Reply With Quote
Old 07-10-03, 23:34   #12
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

Din ceea ce am primit cursa va fi pe 19. Nu putem preciza inca o ora dar ne straduim sa o aflam cat de curand .. pesemne ca o sa fie la 10.00
Old 09-10-03, 16:09   #13
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

traseele sun foarte mishto dupa cum le vad in schitze... avetz mare grija cu publicu'... pe langa ca mashinile ar putea fi scapate de sub coontrol mai sun shi spectatorii care v-or sa vada din cele mai bune unghiuri... ar trebui sa fie mai multzi oameni de ordine, sa nu lese spectatorii sa se apropie de traseu prea tare...

mishto de tot ideea!
felicitari shi bafta!
Old 10-10-03, 19:37   #14
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default :D

Mdeah o idee misto unde se pot diferentia soferi de covrigari care tin covrigul in linie dreapta ! Super Misto ideea !!!!!!!!!!!
Aici cred ca o sa aibe sase si masini cu motoare mai mici !
Old 10-10-03, 22:31   #15
Anonymous

Stage 5

Default LEGAL RACING

NU SE STIE DACA LOCATIA RAMANE POLITEHNICA DAR DACA NU, VOM GASI CEVA LAFEL DE BUN.Incercam PRISMA sau ROMEXPO.
RECTORUL de la POLITEHNICA o cam freaca, s-au cam invatat cu bani, m-as bucura sa ne refuze ca sa stie de unde i se trage.
Attached Images

Reply

- Copyright 2025 4Tuning -