Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
Asociatia “ Clubul Sportiv LEGAL RACING ”
Sediul social: Str. Dr. Petre Herescu nr.8, sector 5, Bucuresti
Tel. 0723 691 731 , fax 0721 104 062
Va informam ca duminica in data de 02.11.2003 folosind incinta PRISMA TOWN, mai exact pe platoul din fata complexului commercial
PRISMA 2, cu incepere de la orele 11:30 vom organiza un concurs automobilistic de amatori pe un semitraseu viteza-indemanare .
Participarea este deschisa pentru orice posesor al permisului de conduire auto .
Cu stima si respect !
Comitetul director al LEGAL RACING
asteptam cu nerabdare desene cu circuitul ...
cred ca nu ar fi rau daca nu ar mai include in circuit faza aia sa te invarti in jurul jalonului ca din cate am vazut in filmulet nu prea a fost de succes.
Ba faza cu invartitul in jurul jalonului ar fi bine sa ramana... face bine diferentierea intre cei care stiu sa-l abordeze, si cei care merg la plimbare...
O integrala, sau o tractiune spate, ar trebui sa puna botul langa jalon, si sa faca \"cerculet\" in jurul ei... dar se pare ca nimeni nu a incercat la cursa anterioara... mai asteptam...
Parerea mea este ca circuitul a fost bine gandit, cu toate elementele necesare... eu as mai adauga 1 sau doua curbe de 180 de grade, sunt spectaculoase pentru privitori, si ar diferentia mai clar soferii care le ataca puternic, cu frana de mana...
Ba faza cu invartitul in jurul jalonului ar fi bine sa ramana... face bine diferentierea intre cei care stiu sa-l abordeze, si cei care merg la plimbare...
O integrala, sau o tractiune spate, ar trebui sa puna botul langa jalon, si sa faca \"cerculet\" in jurul ei... dar se pare ca nimeni nu a incercat la cursa anterioara... mai asteptam...
Parerea mea este ca circuitul a fost bine gandit, cu toate elementele necesare... eu as mai adauga 1 sau doua curbe de 180 de grade, sunt spectaculoase pentru privitori, si ar diferentia mai clar soferii care le ataca puternic, cu frana de mana...
Intr-adevar, nu multi au \"tupeul\" sa intre intr-un 180 cu frana de mana. Poate pentru \"cauciuce\", poate pentru planetare, poate pentru etc., dar realitatea este ca nu o fac.
WAY-u' si Sebi sunt \"seriosi\", pe ei ii tine... Restul ( no offence ) vin la curse doar pentru a-si \"face imagine\" ?