![]() |
Etapa XII - 02.11.03 - PRISMA TOWN
Se tine ori ba ?
Etapa de sambata 01.Nov.2003 se tine in Vitan ? Este o etapa de viteza sau ... ? |
TYE: nu se stie sigur... desi mai sunt doar 3 zile.
|
hai sa fie
... cine hotaraste ? HIP HIP .... URA .... HAI SA FIE CURSA !! |
Trebuie sa apara Sebastian cu ceva noutati :)
|
LEGAL RACING
2 Attachment(s)
ANUNT !
|
Asociatia “ Clubul Sportiv LEGAL RACING ”
Sediul social: Str. Dr. Petre Herescu nr.8, sector 5, Bucuresti Tel. 0723 691 731 , fax 0721 104 062 Va informam ca duminica in data de 02.11.2003 folosind incinta PRISMA TOWN, mai exact pe platoul din fata complexului commercial PRISMA 2, cu incepere de la orele 11:30 vom organiza un concurs automobilistic de amatori pe un semitraseu viteza-indemanare . Participarea este deschisa pentru orice posesor al permisului de conduire auto . Cu stima si respect ! Comitetul director al LEGAL RACING |
cool ...de data asta o sa fiu in Buc si asa ca poate vin ....
nu vreau sa va par prea cocalar ... da' niste LINIUTZE legale nu mai faceti? |
Deci... situatia s-a clarificat :lol:
|
Cred ca o sa fie super. O sa vin si eu dar sa vad cu ce ajung. Prisma asta e pe langa Otopeni nu?
|
Poti sa ajungi cu autobuz, pleaca din Piata Presei Libere... nu mai stiu exact, un 400, parca 449...
|
asteptam cu nerabdare desene cu circuitul ...
cred ca nu ar fi rau daca nu ar mai include in circuit faza aia sa te invarti in jurul jalonului ca din cate am vazut in filmulet nu prea a fost de succes. |
care e prisma \"doi\"?
si intr-adevar s-ar decide mai usort omu daca concureaza daca ati avea si desenul cu circuitul |
:D
Deci se pare ca din nou o sa fie misto !
|
Ba faza cu invartitul in jurul jalonului ar fi bine sa ramana... face bine diferentierea intre cei care stiu sa-l abordeze, si cei care merg la plimbare...
O integrala, sau o tractiune spate, ar trebui sa puna botul langa jalon, si sa faca \"cerculet\" in jurul ei... dar se pare ca nimeni nu a incercat la cursa anterioara... mai asteptam... :lol: Parerea mea este ca circuitul a fost bine gandit, cu toate elementele necesare... eu as mai adauga 1 sau doua curbe de 180 de grade, sunt spectaculoase pentru privitori, si ar diferentia mai clar soferii care le ataca puternic, cu frana de mana... |
Quote:
WAY-u' si Sebi sunt \"seriosi\", pe ei ii tine... Restul ( no offence ) vin la curse doar pentru a-si \"face imagine\" ? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning