Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Jante si Anvelope

Reply

Thread Tools
Old 07-11-08, 01:39   #1
pasionat..

Stage 5

pasionat..'s Avatar

Default vand

Vand jante tabla 13 4*100 cu cauciucuri de iarna noi (am si capacele de opel originale) sunt pentru opel astra f (merg p cielo sau mai stiu eu ce alte masini)
Vand jante aluminiu 14 4*100 cu cauciucuri de vara (3 sunt in stare buna unul e cam dus ca e cel d p rezerva).jantele sunt in stare buna cu urma normale de uzura.
ASTEPT OFERTE IN BANI DIN PARTEA VOASTRA.MULTUMESC
SAU SCHIMB AMBELE SETURI CU JANTE 16+CAUCIUCURI IN STARE BUNA PENTRU ACELASI MODEL.
Old 07-11-08, 11:05   #2
maximix
Colectionar Machete

Stage 5

maximix's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Opel]
Default Re: vand

zi un pret la jantele alea pe 14 sau poate facem schimb cu alea ale mele kre le vrei
maximix is offline   Reply With Quote
Old 07-11-08, 19:34   #3
RedLabel

Stage 3

" Vand jante tabla 13 4*100 cu cauciucuri de iarna noi (am si capacele de opel originale) sunt pentru opel astra f (merg p cielo sau mai stiu eu ce alte masini)"

Mrca/tip/marime anvelope? .... (am garda sport si nu vreau s-o cobor prea mult) Un pret? ... sunt din Brasov. Multumesc.
RedLabel is offline   Reply With Quote
Old 07-11-08, 20:37   #4
pasionat..

Stage 5

pasionat..'s Avatar

sincer nu stiu la ora asta ce marca si tip sunt...maine iti zic...marime sunt 175/65/13
pret nu m-am gandit....fa o oferta...transportu depinde de cat oferi til pot asigura eu sau prin curier si platesti la primire...multumesc
pasionat.. is offline   Reply With Quote
Old 07-11-08, 20:40   #5
pasionat..

Stage 5

pasionat..'s Avatar

a si eu la masina am tot suspensie sport cu garda lasata rau (am la prag 5 cm de asfalt:P) asa ca stai linistit ca nu ai probleme
pasionat.. is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -