![]() |
vand
Vand jante tabla 13 4*100 cu cauciucuri de iarna noi (am si capacele de opel originale) sunt pentru opel astra f (merg p cielo sau mai stiu eu ce alte masini)
Vand jante aluminiu 14 4*100 cu cauciucuri de vara (3 sunt in stare buna unul e cam dus ca e cel d p rezerva).jantele sunt in stare buna cu urma normale de uzura. ASTEPT OFERTE IN BANI DIN PARTEA VOASTRA.MULTUMESC SAU SCHIMB AMBELE SETURI CU JANTE 16+CAUCIUCURI IN STARE BUNA PENTRU ACELASI MODEL. |
Re: vand
zi un pret la jantele alea pe 14 sau poate facem schimb cu alea ale mele kre le vrei
|
" Vand jante tabla 13 4*100 cu cauciucuri de iarna noi (am si capacele de opel originale) sunt pentru opel astra f (merg p cielo sau mai stiu eu ce alte masini)"
Mrca/tip/marime anvelope? .... (am garda sport si nu vreau s-o cobor prea mult) Un pret? ... sunt din Brasov. Multumesc. |
sincer nu stiu la ora asta ce marca si tip sunt...maine iti zic...marime sunt 175/65/13
pret nu m-am gandit....fa o oferta...transportu depinde de cat oferi til pot asigura eu sau prin curier si platesti la primire...multumesc |
a si eu la masina am tot suspensie sport cu garda lasata rau (am la prag 5 cm de asfalt:P) asa ca stai linistit ca nu ai probleme;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning