Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Jante si Anvelope

Reply

Thread Tools
Old 27-10-10, 19:45   #1
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Cool 2 jante RENAULT 4x100

jantele sunr originale , impecabile
sunt foooarte late cred ca au j7 sau 7,5 nu prea ma pricep
prindere 4x100 ,se pot da cele 2 capace jos cu Renault

POZELE sunt reale !!!

PRET: 150 lei set

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	jante renault.jpg
Views:	50
Size:	248.8 KB
ID:	1714358   Click image for larger version

Name:	jante renault (1).jpg
Views:	76
Size:	447.7 KB
ID:	1714359   Click image for larger version

Name:	jante renault (2).jpg
Views:	51
Size:	297.9 KB
ID:	1714360  

Click image for larger version

Name:	jante renault (3).jpg
Views:	48
Size:	346.2 KB
ID:	1714361  

anvelope IARNA import Germania Elvetia 13"-22" tel: 0768 885511 , 0762 333322
rover_cabrio is offline   Reply With Quote
Old 30-10-10, 01:45   #2
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: 2 jante RENAULT 4x100

anvelopele cum sunt? vrei schimburi? am o statie buna...astept raspuns, numai bine!
NightClubRacer is offline   Reply With Quote
Old 30-10-10, 21:36   #3
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

pa cat sunt 14" 15" 16" ?
B-11-AYG is offline   Reply With Quote
Old 31-10-10, 01:17   #4
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

sunt fix 16,5 adika R 420 A si aveti grija ca e tepar baiatu...deabia mi-am recuperat statia de la el, mai putin o diferenta pe care i-am dat-o...probabil numai avea bani de cheltuiala. romania!
Old 31-10-10, 11:11   #5
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Cool Re: 2 jante RENAULT 4x100

, deci acest OM , m-a contactat , mi-a oferit un skimb O statie + 50 ron pe jantele alea ...am ACCEPTAT , a venit , a vazut jantele , le-a luat .....dupe cateva ore suna FRATE sunt mai mari nu sa gasesc cauciucuri nu stiu ce .... OK

hai sa ti le dau inapoi ....EU statia de la el cum am puso in portbagaj ACOLO a stat toata ziua .... , DACA era altu cred ca nu ii dadea NIMIK inapoi desi SKIMBUL este SKIMB acceptat de ambele parti !!!
PRECIZEZ ca jantele zac in service de 1 an cam asa NESTIIND dupe ce masina sunt !

DREPT URMARE i-am inapoiat statia DESI ma zapacise cu telefoanele toata ziua I-AM SPUS de la primul telefon ca io dau inapoi ca nu am ce face cu ea ........suma de 50 ron nu i-a mai fost inapoiata + ca a OPRIT 2 capacele de la JANTE care oricum nu fac eu primavara cu ele !!! CAM CINE AR AVEA DREPTATE AICI ???

TE duci , cumperi/skimbi CEVA FOLOSIT (nu nou din magazin) , apoi sesizezi ca nu se potriveste sau mai stiu eu ce ....ce faci ? alergi dupe celalalt sa iti iei lucrurile inapoi ???

APROPO : de ce a trebuit sa veniti 5 insi in masina aia ? credeati ca iese cu scandal ? baietii mei nici nu deplaseaza pentru PROSTII care oricum nu a fost frumos ce ati facut , smekereste vi SINGUR cum am venit si eu nu 5 insi in masina siti rezolvi problema nu IMPLICI pe altii !!!

Last edited by rover_cabrio; 31-10-10 at 11:17.
Old 31-10-10, 11:18   #6
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

sti ca suntem prieteni, dar aici are dreptate rover_cabrio... si eu la fel asi fi facut...
Old 31-10-10, 12:07   #7
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by rover_cabrio View Post
, deci acest OM , m-a contactat , mi-a oferit un skimb O statie + 50 ron pe jantele alea ...am ACCEPTAT , a venit , a vazut jantele , le-a luat .....dupe cateva ore suna FRATE sunt mai mari nu sa gasesc cauciucuri nu stiu ce .... OK

hai sa ti le dau inapoi ....EU statia de la el cum am puso in portbagaj ACOLO a stat toata ziua .... , DACA era altu cred ca nu ii dadea NIMIK inapoi desi SKIMBUL este SKIMB acceptat de ambele parti !!!
PRECIZEZ ca jantele zac in service de 1 an cam asa NESTIIND dupe ce masina sunt !

DREPT URMARE i-am inapoiat statia DESI ma zapacise cu telefoanele toata ziua I-AM SPUS de la primul telefon ca io dau inapoi ca nu am ce face cu ea ........suma de 50 ron nu i-a mai fost inapoiata + ca a OPRIT 2 capacele de la JANTE care oricum nu fac eu primavara cu ele !!! CAM CINE AR AVEA DREPTATE AICI ???

TE duci , cumperi/skimbi CEVA FOLOSIT (nu nou din magazin) , apoi sesizezi ca nu se potriveste sau mai stiu eu ce ....ce faci ? alergi dupe celalalt sa iti iei lucrurile inapoi ???

APROPO : de ce a trebuit sa veniti 5 insi in masina aia ? credeati ca iese cu scandal ? baietii mei nici nu deplaseaza pentru PROSTII care oricum nu a fost frumos ce ati facut , smekereste vi SINGUR cum am venit si eu nu 5 insi in masina siti rezolvi problema nu IMPLICI pe altii !!!
eram 5 nu ca sa te batem(am zis sa nu mergem cu 4maisni, doar cu una singura sa ne plimbam prin bucuresti dupa vulcanizari), nu asea se rezolva lucrurile bey copile...in fine esti sub nivelul meu, asea ca nu imi mai bat capu(iar la faza cu baietii mei nu se deplaseaza, prietene esti un cocalar prost si redus mintal). Si cine dracu tea batut la cap ma, cand ma buzuiai pe mess ca un disperat dupa **** si e bine ca am arhiva. Mi-ai zis ca ca anvelopele sunt praf, te-am intrebat daca macar tin aer...si ai zis ca da, am ajuns sa le umflu eram sparte de la un burn. Sa fiti voi fericiti si sa aveti parte de numai bine. Dar pe viitor, inainte sa vinzi ceva...sa sti ceea ce vinzi.

Quote:
Originally Posted by B-11-AYG View Post
sti ca suntem prieteni, dar aici are dreptate rover_cabrio... si eu la fel asi fi facut...
stiu AYG, dar el mi-a zis ca sunt pe 15 si am zis oky(le-am luat pe incredere)...si cand m-am dus la vulcanizare si mi-a zis ala ca sunt pe 16.5(foarte rare de gasit si scumpe anvelopele)

In loc sa fi diplomat, sa zici scuze frate, imi pare rau..asta e, varmiu s-a ofuscat aiurea si s-a ambitionat si nu iti mai da bani si aia e. Iar capacele cand vrei tu sa treci pe la mine, prin berceni ti le inapoiez cu cea mai mare placere...le-am lasat in masina si acolo sunt.
Old 31-10-10, 12:14   #8
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by NightClubRacer View Post

stiu AYG, dar el mi-a zis ca sunt pe 15 si am zis oky(le-am luat pe incredere)...si cand m-am dus la vulcanizare si mi-a zis ala ca sunt pe 16.5(foarte rare de gasit si scumpe anvelopele)

.
asta da e foarte urt din partea lui.
Old 31-10-10, 12:19   #9
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
cu tine de ce nu am avut nici o problema...si am cumparat de multe ori de la tine, ai fost corect, mi-ai zis totu, chiar mi-ai mai lasat la bani...si la multi altii de pe forumu, numai cu acest individ am avut probleme. Asta e, asea e cand ai incredere in toata lumea, ti-o furi!
Old 31-10-10, 15:23   #10
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Quote:
PRETENE stiam ca sunt pe 15 ca au fost date JOS de per enault !!!
ai venit leai vazut trebuia sa te uiti si tu NU SA FACI CA MINE am luat statia si ama runcato in protbagaj !!! TEAI uitat la ele mai era un baiat !!! ca doar nu ti leam pus in masina !!
greseala ...DUPA parerea mea e la amandoi EU am zis ca sunt pe 15 .....nestiind ca sunt 16

in final S-AU VANDUT azi in TARG !!! iti multumeste varmiu pentru aia 50 lei !! afla ca ia dat la o femeie azi dim la TARG ca sa nu cada blestemele pe ei
Old 31-10-10, 15:23   #11
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

JNATELE astea scumpe de 150 ron S-AU VANDUT !!! se poate inchide !!!
Old 31-10-10, 19:51   #12
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
ai venit leai vazut trebuia sa te uiti si tu NU SA FACI CA MINE am luat statia si ama runcato in protbagaj !!! TEAI uitat la ele mai era un baiat !!! ca doar nu ti leam pus in masina !!
greseala ...DUPA parerea mea e la amandoi EU am zis ca sunt pe 15 .....nestiind ca sunt 16

in final S-AU VANDUT azi in TARG !!! iti multumeste varmiu pentru aia 50 lei !! afla ca ia dat la o femeie azi dim la TARG ca sa nu cada blestemele pe ei
sa fiti sanatosi!
Old 19-02-11, 13:15   #13
dark.rider1

Stage 2

Quote:

Prietene, imi cer scuze pentru eventualele neplaceri datorate postului meu, dar cum sa-ti spun.... Esti un cocalar. CUm sa poti vinde niste jante de 16.5, spunand ca sunt pe 15? Cum? Nu era normal ca cel pacalit, in speta, baiatul cu statia sa iti dea cu ele in cap? Oricine, daca se uita la anunturile tale, observa faptul ca tu nu corect. In loc sa aduci argumente pertinente, tu o arzi la cacealma. In loc sa dai un raspuns corect, vorbesti evaziv, si numai tu intelegi ce zici.

Si la faza cu banii, permite-mi sa ma indoiesc ca a facut fratele tau o asemenea pomana, mai degraba i-ati baut, v-ati luat si niste tigari de ei.
dark.rider1 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-11, 17:18   #14
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

va rog sa inchideti acest post , jantele sau vandut de foarte mult timp
Old 19-02-11, 17:21   #15
dark.rider1

Stage 2

Quote:
va rog sa inchideti acest post , jantele sau vandut de foarte mult timp
"de unde ai aparut ma infectatule tu ? nu aveai loc de mine paici ? vedeti in ...de treaba ta acolo si nu te mai baga in seama cu japca daca nu sti despre ce a fost vb , omu a venit cu 3 insi leau vazut , da domne asta sunt si dupe 2 zile vine cu ele inapoi "

Mesaj primit de la rover_cabrio. Din start observ 3 greseli gramaticale.

Ce sa spun, ca esti agramat? Ca esti un cocalar? E de prisos. Ciau!
dark.rider1 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -