![]() |
2 jante RENAULT 4x100
4 Attachment(s)
jantele sunr originale , impecabile
sunt foooarte late cred ca au j7 sau 7,5 nu prea ma pricep prindere 4x100 ,se pot da cele 2 capace jos cu Renault POZELE sunt reale !!! PRET: 150 lei set contact: 0763 725962 |
Re: 2 jante RENAULT 4x100
anvelopele cum sunt? vrei schimburi? am o statie buna...astept raspuns, numai bine!
|
pa cat sunt 14" 15" 16" ?
|
sunt fix 16,5 adika R 420 A si aveti grija ca e tepar baiatu...deabia mi-am recuperat statia de la el, mai putin o diferenta pe care i-am dat-o...probabil numai avea bani de cheltuiala. :rolleyes2 romania!
|
:lol::lol::lol: , deci acest OM , m-a contactat , mi-a oferit un skimb O statie + 50 ron pe jantele alea ...am ACCEPTAT , a venit , a vazut jantele , le-a luat .....dupe cateva ore suna FRATE sunt mai mari nu sa gasesc cauciucuri nu stiu ce .... OK
hai sa ti le dau inapoi ....EU statia de la el cum am puso in portbagaj ACOLO a stat toata ziua .... , DACA era altu cred ca nu ii dadea NIMIK inapoi desi SKIMBUL este SKIMB acceptat de ambele parti !!! PRECIZEZ ca jantele zac in service de 1 an cam asa NESTIIND dupe ce masina sunt ! DREPT URMARE i-am inapoiat statia DESI ma zapacise cu telefoanele toata ziua I-AM SPUS de la primul telefon ca io dau inapoi ca nu am ce face cu ea ........suma de 50 ron nu i-a mai fost inapoiata + ca a OPRIT 2 capacele de la JANTE care oricum nu fac eu primavara cu ele !!! CAM CINE AR AVEA DREPTATE AICI ??? TE duci , cumperi/skimbi CEVA FOLOSIT (nu nou din magazin) , apoi sesizezi ca nu se potriveste sau mai stiu eu ce ....ce faci ? alergi dupe celalalt sa iti iei lucrurile inapoi ??? APROPO : de ce a trebuit sa veniti 5 insi in masina aia ? :lol::lol::lol: credeati ca iese cu scandal ? baietii mei nici nu deplaseaza pentru PROSTII care oricum nu a fost frumos ce ati facut , smekereste vi SINGUR cum am venit si eu nu 5 insi in masina siti rezolvi problema nu IMPLICI pe altii !!! |
sti ca suntem prieteni, dar aici are dreptate rover_cabrio... si eu la fel asi fi facut...
|
Quote:
Quote:
In loc sa fi diplomat, sa zici scuze frate, imi pare rau..asta e, varmiu s-a ofuscat aiurea si s-a ambitionat si nu iti mai da bani si aia e. Iar capacele cand vrei tu sa treci pe la mine, prin berceni ti le inapoiez cu cea mai mare placere...le-am lasat in masina si acolo sunt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ai venit leai vazut trebuia sa te uiti si tu NU SA FACI CA MINE am luat statia si ama runcato in protbagaj !!! TEAI uitat la ele mai era un baiat !!! ca doar nu ti leam pus in masina !! greseala ...DUPA parerea mea e la amandoi EU am zis ca sunt pe 15 .....nestiind ca sunt 16 in final S-AU VANDUT azi in TARG !!! iti multumeste varmiu pentru aia 50 lei !! afla ca ia dat la o femeie azi dim la TARG ;) ca sa nu cada blestemele pe ei ;) |
JNATELE astea scumpe de 150 ron S-AU VANDUT !!! se poate inchide !!!
|
Quote:
|
Quote:
Si la faza cu banii, permite-mi sa ma indoiesc ca a facut fratele tau o asemenea pomana, mai degraba i-ati baut, v-ati luat si niste tigari de ei. |
va rog sa inchideti acest post , jantele sau vandut de foarte mult timp
|
Quote:
Mesaj primit de la rover_cabrio. Din start observ 3 greseli gramaticale. Ce sa spun, ca esti agramat? Ca esti un cocalar? E de prisos. Ciau! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning