Quote:
Originally Posted by metal-militia
195/55 R16 calitatea I la ce pret sunt? Ma intereseaza 2 buc cu transport pana in Bucuresti. Ce garantie am ca nu au galme cand le montez sau ca nu sunt peticite sau cu dopuri?
|
anvelopele sunt verificate pe taleri de presiune.
peticile sau doputile se vad cu ochiul liber ,privind interiorul anvelopei.
in nefericitul caz putin probabil,de a avea galme la montaj,trimit pe cineva sa va ia marfa de la dvs,platindu-va contravaloarea achitata.(nu imi compromit eu vanzarile,indiferent pt ce suma ar avea setul),sau va trimit o alta marfa la schimb.
nu accept marfa inapoi in cazul in care acceptati marfa,implicit calitate,o achitati ,iar apoi ma sunati a nu mai aveti nevoie de ea,ca ati gasit mai ieftin mai scump,sau v-au cazut anvelope din cer exact dupa ce le-ati luat de la mine.
nemultumirea din partea dvs asupra calitatii,se rezolva prin neplata marfii ,si implicit costul meu dublu dat curierului,pt returul in bacau.
tocmai din acest motiv,marfa pe care o trimit clientilor de pe net,e prima calitativ din stocul disponibil pe dimeniunea ceruta,astfel incat sa nu fie refuzata,implicand din partea mea o pierdere pe doua transporturi prin curier la bucuresti.
daca am dimensiunea si nu am calitatea,nu o expediez,marfa se va vinde de la mine,candclientul vede si decide .
daca intelegeti acest lucru,veti intelege si ca nu am interesul sa va "aburesc ",cu mm pusi de la mine,pozele le fac cu macro in profil pe limita de rulare pe mijloc si pe lateral,iar orice defect,inclusiv ciupituri pe banda de bordura(care probabil clientul le observa sau nu,le spun inainte).
trimit marfa,alegand prin perspectiva unui client ,si nu a unui comerciant.
paradox sau nu,acesta e modul meu de lucru.
195|55|16 e la 150 |buc,e si ceva runflat.dar doar maine va pot da detalii.
la 205|50|16 as avea(printre alte variante de 150|buc) doua hankook la aprox 6.5mm in 350 ambele.
transportul la valoarea marfii dvs se poate asigura in.
doua moduri.:
gratuit pana in autogara obor,iar dvs ridicati marfa de acolo intre 11:30 si 16:30,platind soferului in ziua in care ajunge,
sau direct acasa la dvs pt 20 de lei in plus(diferenta la curier o platesc eu.).plata ramburs.